GXO și Heineken, acord multianual pentru servicii în Marea Britanie

GXO și Heineken au semnat un acord multianual pentru servicii în Marea Britanie. Un program de transformare și investiții continue pentru a îmbunătăți serviciile și a face rețeaua mai simplă, mai puternică și mai eficientă.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

GXO Logistics, cel mai mare furnizor de logistică contractuală dedicata din lume, a semnat un acord pe mai mulți ani cu Heineken, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume, pentru a continua să opereze depozitul, distribuția și rețeaua de transport secundar către punctele de vânzare cu amănuntul și cu ridicata din Marea Britanie, precum și exclusiv către întregul portofoliu de pub-uri din Marea Britanie al Heineken: Star Pubs & Bars. Această rețea gestionează peste 500.000 de livrări pe an către peste 8.000 de clienți, de la punctul de producție până la livrarea cu amănuntul și cu ridicata.

Richard Cawston, președinte, Europa, GXO: „Suntem încântați să ne continuăm parteneriatul cu Heineken și întrevedem un viitor strălucit împreună. În ultimii doi ani, am făcut progrese semnificative în transformarea operațiunilor și a rețelei noastre de livrare pentru a o face mai simplă, mai puternică, mai eficientă și mai sustenabilă. Împreună, vom continua să investim pentru a îmbunătăți eficiența și serviciile pentru a susține creșterea preconizată a HEINEKEN. Este un parteneriat extraordinar pentru noi, pentru membrii echipei noastre și pentru industria puburilor din Marea Britanie.”

Boudewijn Haarsma, director general al Heineken UK: „Am lucrat îndeaproape cu un partener experimentat, GXO, pentru a dezvolta un program de investiții și transformare pe mai mulți ani, pentru a ne asigura că rețeaua este pregătită pentru viitor. Planul nostru comun, care se concentrează pe investiții în modernizarea rețelei, susține serviciile noastre pentru clienți și angajamentul nostru față de îmbunătățirea continuă și sustenabilitate.”

GXO operează una dintre cele mai extinse și mai complexe rețele de depozitare și de distribuție pentru multe dintre cele mai importante mărci de produse alimentare, băuturi și produse de băcănie din Marea Britanie. Rețeaua de operațiuni a GXO pentru Heineken, liderul pieței de bere, cidru și pub-uri din Marea Britanie, include patru centre de distribuție regionale, 18 platforme de livrare locală și depozite de tranzit, peste 400 de vehicule și are peste 1.500 de angajați. Lider al industriei în domeniul soluțiilor ESG, GXO a scurtat timpii de tranzit și a redus emisiile de CO2 pentru această rețea prin programe de livrare îmbunătățite și investiții în tehnologie de ultimă generație.

Despre GXO Logistics

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO) este cel mai mare furnizor de servicii logistice contractuale dedicate din lume și beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, a automatizării și a externalizării. GXO se angajează să ofere un loc de muncă diversificat, de clasă mondială, pentru peste 130.000 de membri ai echipei în peste 970 de unități care însumează aproximativ 19 milioane de metri pătrați. Compania colaborează cu cele mai importante companii de top din lume pentru a răspunde provocărilor logistice complexe cu soluții avansate din punct de vedere tehnologic pentru lanțul de aprovizionare și comerț electronic, la scară largă și cu rapiditate. Sediul corporativ al GXO se află în Greenwich, Connecticut, SUA. 

DespreHeineken UK 

Cu sediul central în Edinburgh, Heineken este liderul pieței britanice de pub-uri, cidru și bere. Compania deține aproximativ 2.400 de pub-uri ca parte a afacerii sale Star Pubs & Bars și are aproximativ 2.100 de angajați. Produce bere în fabricile sale din Manchester, Tadcaster și Londra și cidru de la cidrăria și moara sa din Herefordshire. Portofoliul său de mărci de neegalat include Heineken® 0.0, Heineken®, Foster’s, Strongbow, Cruzcampo, John Smith’s, Inch’s Cider, Amstel, Birra Moretti și Old Mout, susținute de o gamă completă de mărci de nișă și de specialități. Deține, de asemenea, Beavertown și Brixton Brewery.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.