GXO utilizează roboți mobili autonomi la un depozit din Olanda

GXO Logistics utilizează în industrie, începând din 23 februarie, roboți mobili autonomi (AMR) Lowpad, pentru un client din sectorul alimentar și al băuturilor, la un depozit important din Olanda.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

„Colaborarea dintre GXO și Lowpad, prima din industrie, pentru o soluție automatizată, concepută și proiectată la comandă pentru procesul de livrare al clientului nostru, a îmbunătățit semnificativ eficiența. Prin implementarea AMR-urilor Lowpad, care sunt complet conectate la sistemele noastre WMS si EDI, îmbunătățim acuratețea, eficiența și calitatea pentru clientul nostru, ușurând în același timp presiunea unei piețe a forței de muncă restrânse și reducând costurile. Așteptăm cu nerăbdare să aplicăm succesul acestei instalări din Olanda la celelalte depozite ale noastre din toate sectoarele”, a declarat Luc Laurijssens, directorul general al GXO pentru Belgia și Olanda.

În urmă cu aproximativ doi ani, GXO a început să lucreze cu un important retailer de produse alimentare și băuturi pentru a optimiza procesul de expediere la instalația sa ultramodernă din Nieuwegein. Situl cu temperatură controlată, care funcționează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, avea nevoie de o soluție care să plaseze comenzile în ordinea corectă pentru a fi încărcate în anumite camioane și pentru a fi plasate pe aceste camioane în aranjamentul optim pentru descărcarea la destinație. Introducerea Lowpad-urilor în 16 puncte de preluare în procesul de ieșire, prima implementare de acest tip în industria alimentară și a băuturilor, a adus clientului creșteri semnificative în materie de siguranță, productivitate, calitate și rentabilitate.

Jan Bakker, CEO al Lowpad, a declarat: „Suntem încântați să ne asociem cu GXO pentru a ajuta clienții săi să își optimizeze performanța depozitului. Lowpad este specializată în proiectarea de soluții automatizate pentru procesele intralogistice. Soluțiile noastre cuprind o flotă de Lowpad-uri, software intuitiv și echipamente de proces de înaltă tehnologie, cum ar fi I-transfer. Combinația dintre experiența vastă și expertiza de top a GXO cu tehnologia și know-how-ul nostru avansat face ca depozitele să fie mai sigure, mai productive și mai eficiente.”

GXO proiectează și operează unele dintre cele mai avansate soluții de depozitare din lume. Tehnologia este un avantaj competitiv esențial pentru GXO, permițându-i să adauge valoare operațiunilor end-to-end ale clienților noștri în ceea ce privește costurile, eficiența, precizia și impactul asupra mediului. Un pionier al tehnologiei, GXO operează astăzi cu aproximativ 22% mai multe depozite cu tehnologie decât media pieței. 

Despre GXO Logistics

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO) este cel mai mare furnizor dedicat de servicii de logistică contractuală din lume și beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, a automatizării și a externalizării. GXO se angajează să ofere un loc de muncă divers, de clasă mondială, pentru mai mult de 135.000 de membri ai echipei în peste 970 de site-uri care totalizează aproximativ 20 milioane de metri pătrați. Compania colaborează cu cele mai importante companii de top din lume pentru a rezolva provocările logistice complexe cu soluții avansate din punct de vedere tehnologic în domeniul lanțului de aprovizionare și al comerțului electronic, la scară largă și cu rapiditate. Sediul corporativ al GXO se află în Greenwich, Connecticut, SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.