VIDEO. Hankook aniversează 80 de ani cu un videoclip cu drifturi

Producătorul de anvelope Hankook a produs un videoclip impresionant în cooperare cu partenerul său TIKT Performance, pentru a celebra cea de-a 80-a aniversare. Folosind un Mercedes AMG GT S, atelierul de tuning a documentat într-un mod vizibil aniversarea producătorului de anvelope chiar pe suprafața asfaltului, celebrând 8 decenii de inovație.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Privind cu mândrie înapoi la povestea sa lungă și impresionantă de succes, Hankook a luat decizia de a evidenția cu stil această piatră de hotar, prin producerea unui videoclip de înaltă calitate ce implică un Mercedes AMG GT S.

Hankook a colaborat cu TIKT Performance Parts, un furnizor cunoscut de piese și servicii de tuning, pentru această importantă ocazie. Clipul video puternic dorește să ilustreze ceea ce Hankook înțelege prin „emoția șofatului”: Dinamică, plăcerea de a șofa , tehnologie și siguranță.

Parteneriatul cu TIKT este supravegheat de Roland Hehner, director de producție și tuning la Hankook Reifen Deutschland. Hehner, care lucrează pentru Hankook de 25 de ani, a lucrat îndeaproape cu profesioniști de tuning de la TIKT și a reușit astfel să facă posibilă această campanie. „Am vrut să sărbătorim cea de-a 80-a aniversare, arătând în același timp de ce sunt capabile anvelopele Hankook. Dăm un exemplu care face o dreptate istorică companiei noastre și suntem mândri de 80 de ani de inovație”, spune Roland Hehner, rezumând campania.

(de la stânga la dreapta): Roland Hehner, Director de producție și tuning la Hankook Reifen Deutschland și Tomislav Bodrozic, Director executiv al TIKT Performance.

„Suntem foarte încântați să vedem vehiculul nostru implicat într-o ocazie atât de deosebită. Alături de Hankook, TIKT își prezintă automobilele pe scenele internaționale de 10 ani. Parteneriatul nostru a crescut constant de-a lungul anilor”, adaugă Tomislav Bodrozic, director executiv al TIKT Performance. Videoclipul are o semnificație specială pentru TIKT: „AMG-ul pe care îl prezentam are 800 CP, care are un zero în plus decât are Hankook acum. Pentru a realiza această potrivire, am dezvoltat noul TIKT Wide Body Kit realizându-l complet din carbon și pe care îl expunem aici în mod exclusiv. Videoclipul este premiera acestuia.”

De la înființarea sa în 1999, Tomislav Bodrozic conduce TIKT împreună cu fratele său Kresimir. Compania se concentrează pe producția, distribuția și instalarea de piese de tuning. Ca un insider al scenei de tuning, TIKT oferă soluții inovatoare pentru îmbunătățirea personalizată a vehiculelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.