Hankook deschide un Centru Tehnic la Nürburgring

Centrul Tehnic Hankook Europe (ETC) are o nouă filială, care va oferi angajaților condiții optime în viitor, mai ales când vine vorba de testarea în condiții reale a anvelopelor de ultimă generație în timpul dezvoltării acestora. Pe pista de curse Nürburgring din apropiere, în special pe legendarul Nordschleife, compania testează nu numai anvelope de curse, ci și anvelope de echipare originală pentru renumiți producători de mașini din segmentul de piață al performanței de vârf.

(de la stânga la dreapta): Klaus Krause (directorul Centrului European de Cercetare și Dezvoltare Hankook), Guido Nisius (primarul municipiului Adenau), Sanghoon Lee (președintele Hankook Tire Europe GmbH), Friedhelm Münch (al doilea consilier al districtului Ahrweiler) și Dietmar Olbrich (Vicepreședinte Marketing și Vânzări al Hankookreifen Deutschland GmbH)

Precizările transmise ZIUA CARGO:

În prezența conducerii Hankook, Atelierul de la Nürburgring a fost deschis oficial astăzi la Meuspath, districtul Ahrweiler, în sud-vestul Germaniei, deși începuse deja să funcționeze neoficial cu câteva luni în urmă. Decizia de a investi într-un sediu local dedicat în imediata vecinătate a ceea ce este probabil cea mai solicitantă pistă de curse din lume, situată în regiunea Eifel, a ținut cont și de creșterea masivă a volumului de echipări originale premium cu anvelope Hankook utilizate pe vehicule din segmentul de vârf.

De multă vreme, și în calitate de partener de echipare originală al producătorilor de mașini renumiți precum Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche și Volkswagen, precum și al filialelor de performanță ale acestora, Hankook a efectuat teste ample pe legendara Nordschleife, unde își testează anvelopele UUHP (performanță ultra-ultra înaltă), special dezvoltate pentru echipările originale.

Cu precădere în segmentul de mașini sport, „Iadul Verde”, așa cum este cunoscut, oferă condiții ideale pentru teste de rulaj extinse ce pot da garanția că anvelopele îndeplinesc cerințele exigente ale producătorilor de vehicule și ale clienților acestora. Aceste teste finale de produs sunt, de asemenea, o parte integrantă a procesului și sunt definite clar ca un criteriu de acceptare decisiv pentru multe vehicule de ultimă generație.

Deschiderea centrului în imediata apropiere a Nordschleife din Nürburgring ne permite să efectuăm teste de performanță și de încărcare mult mai eficiente, care sunt din ce în ce mai importante în domeniul autovehiculelor de înaltă performanță. Acest lucru ne permite să ne asigurăm că oferim clienților noștri cele mai bune produse posibile cu cel mai înalt nivel de performanță”, spune Andreas Pürschel, șeful echipei europene de testare Hankook la Centrul de Cercetare și Dezvoltare din Hanovra.

ETC, care s-a deschis la Hanovra în 1997, a permis producătorului de anvelope să-și extindă semnificativ proiectele de cercetare în Europa. Pe lângă dezvoltarea de anvelope personalizate pentru echipări originale utilizate pe vehicule în Europa, testarea produselor în cele mai stricte condiții este, de asemenea, o parte integrantă a activității ETC. În 2017, compania și-a deschis propriul site de testare a anvelopelor de iarnă numit „Technotrac” în Ivalo, Finlanda. Cu centrul de lângă Nürburgring nou-inaugurat și cu instalațiile de producție și testare la interior pentru produse din segmentul de vârf de la unitatea de producție UE din Ungaria, Hankook poate pretinde cu mândrie că reprezintă dezvoltarea și producția integrată de anvelope în Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.