Hankook extinde fabrica din Europa: linie de producție pentru anvelope de camioane și autobuze

Producătorul de anvelope premium Hankook extinde facilitatea sa de producție din Europa cu o nouă linie, destinată anvelopelor pentru camioane și autobuze. Propunerea de realizare a unei noi linii de producție TBR (Truck Bus Radial) în fabrica din Rácalmás (Ungaria) a fost aprobată de Consiliul de administrație pe data de 23 noiembrie.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Fabrica de anvelope din Rácalmás funcționează, din 2007, și reprezintă un avanpost pentru expansiunea Hankook în Europa. Cu echipamentele sale ultramoderne, fabrica din Europa are o capacitate de producție de 17 milioane de anvelope pentru autoturisme și autoutilitare ușoare, după finalizarea celei de-a treia etape de construcție. Fabrica a primit de asemenea anul acesta și importanta certificare ISCC PLUS (International Sustainability & Carbon Certification).

În proiectul a cărui finalizare este estimată până în 2027, Hankook va investi aproximativ 540 milioane de euro. Această extindere a producției va crea aproximativ 450 noi locuri de muncă. Fabrica din Rácalmás va avea, după finalizarea echipamentelor, o capacitate zilnică de până la 2.380 de anvelope pentru camioane și autobuze și va produce până la 800.000 de unități pe an. Hankook deține în prezent opt locații de producție la nivel mondial, cu o capacitate totală de aproximativ 102 milioane de anvelope pe an.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.