Hankook își extinde depozitul din Rácalmás, Ungaria

Producătorul de anvelope Hankook va implementa, în curând, un nou proiect în valoare de peste 32 de milioane de euro pentru a îmbunătăți serviciile la fabrica sa din Ungaria. Construirea depozitelor pentru materii prime și anvelope finite a început, în această toamnă, și se așteaptă ca acestea să devină operaționale, într-un an. Hankook a investit deja aproximativ 880 de milioane de euro în Ungaria, de la începutul construcției uzinei Rácalmás.

­

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Producătorul de anvelope premium Hankook construiește un depozit intern la fabrica sa din Rácalmás pentru a îmbunătăți serviciile și a optimiza procesele. Compania se așteaptă ca investiția să îmbunătățească aprovizionarea cu materii prime, să sporească securitatea acesteia și să eficientizeze procesul.

În prezent, 88% din anvelopele finite sunt depozitate în depozitul fabricii aflat la fața locului, restul și o proporție semnificativă a materiilor prime primite fiind depozitate în depozite din afara sediului. Una dintre noile unități planificate va avea o suprafață de aproximativ 13.000 m2 pentru depozitarea materiilor prime (produse chimice, fire textile și de oțel, negru de fum, materii prime precum siliciul și blocuri de cauciuc), în timp ce cealaltă clădire va mări suprafața de depozitare a anvelopelor finite a uzinei Rácalmás la 1,5 milioane de anvelope și o suprafață de 20.000 m2. Îmbunătățirile vor permite Hankook să-și satisfacă nevoile actuale de depozitare la interior, fără a fi nevoie de servicii externalizate. De asemenea, se va elimina o povară semnificativă privind transportul de pe umerii companiei, reducând în același timp impactul negativ asupra mediului pe care l-ar avea operațiunile de transport rutier.

„Această investiție ne îmbunătățește serviciile, simplificând în același timp fluxurile de lucru. Soluția de depozitare a mai multor materii prime pentru producție la fața locului va fi un mare pas înainte pentru uzina Rácalmás și va ușura munca angajaților noștri. În plus, livrările vor deveni mai practice fără a externaliza depozitarea anvelopelor finite. Cred cu tărie în acest nou proiect de depozit și știu că, la fel ca toate investițiile pe care le-am făcut până acum, va spori și mai mult competitivitatea și nivelul înalt de eficiență”, a declarat Hyung Yun Kim, director general al Hankook Tire Hungary Ltd.

Construcția a început deja și noua bază de depozitare va fi operațională în toamna anului 2022, marcând astfel o etapă cheie de la înființarea fabricii în 2006. Mai mult, datorită investițiilor din ultimii ani, capacitatea uzinei Rácalmás a crescut de 3,5 ori față de perioada inițială, iar acum produce anvelope pentru automobile, SUV-uri și autoutilitare în aproximativ 900 de dimensiuni și modele. Fabrica din Ungaria furnizează produse de înaltă calitate mărcilor de mașini populare precum Audi, BMW, Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, MINI, Opel, Peugeot, Porsche, Seat, Skoda și VW.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.