Hankook și McCann, campanie video pentru iON

Producătorul de anvelope premium Hankook a introdus pe piață, anul trecut, noua sa gamă de anvelope iON. Ele sunt special concepute pentru necesitățile autovehiculelor electrice. Compania trebuie însă să revină adesea asupra argumentelor care justifică necesitatea unor anvelope special dezvoltate pentru autovehiculele electrice. Campania „Bad Day” (Zi proastă) pentru Social Media transmite acest mesaj într-o manieră unică, înfățișând un cerb care trebuie să depășească o multitudine de dificultăți, pentru ca, la final, să sară direct în fața unei mașini în mers.

Capacitatea de frânare a anvelopelor Hankook iON evo previne însă consecințele grave, atât pentru cerb, cât și pentru pasageri, deoarece autovehiculul se oprește rapid.

„Prin campania Bad Day pentru Social Media, dorim să ilustrăm că noile noastre produse iON reprezintă alegerea corectă pentru autovehiculele electrice, datorită capabilităților deținute. Recent, anvelopele iON evo au făcut parte dintr-o testare de anvergură a anvelopelor, efectuată de Auto Bild, unde au fost clasificate ca având performanță de top, excelente caracteristici de siguranță, trecând cu brio testele”, a spus Felix Kinzer, director al Corporate Communications Europa și CSI în cadrul Hankook Tire Europe.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Prin intermediul anvelopelor sale iON, compania dorește să aducă o contribuție decisivă la transformarea mobilității înspre autovehicule cu zero emisii, chiar și la nivelul anvelopelor. Reperele noilor produse dezvoltate sunt rezistența la rulare încă și mai mult redusă, o funcționare remarcabil de silențioasă, precum și o anduranță crescută. Prin comparație cu soluțiile convenționale de anvelope, cele special dezvoltate oferă șoferilor de autovehicule electrice mai multă autonomie la o încărcare de baterie și o mai bună experiență de conducere. Mai mult, noile produse Hankook iON sunt proiectate pentru cuplurile mari, direct generate, ale autovehiculelor electrice puternice.

Campania a fost adusă la viață prin cooperarea dintre Hankook și McCann New York, precum și cu partenerii RECH x Fried și Okean. Muzica provine de la Mr. Pink Music. Campania a fost publicată pe canalele sociale și digitale ale partenerilor cu titlul „Bad Day”. A fost prezentată și în aprilie în cadrul Cannes Lions International Festival of Creativity 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.