Hell Energy deschide un nou depozit în CTPark Bucharest North

CTP, cel mai mare dezvoltator listat din Europa, proprietar și manager de spații industriale și logistice, a închiriat o suprafață de peste 1.800 mp de depozit și birouri în CTPark Bucharest North pentru Hell Energy România, filiala locală a brandului de FMCG în plină dezvoltare, care a devenit rapid un jucător proeminent pe piața internațională a băuturilor energizante, fiind lider de piață inclusiv în România.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Amplasat în nordul Bucureștiului, în apropiere de Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, cu acces facil la autostrăzile A0 și A3, noul depozit al Hell Energy România din CTPark Bucharest North a fost proiectat și dezvoltat pentru a susține strategia companiei de a-și consolida poziția de lider pe piața locală a băuturilor energizante, dar și pentru a optimiza aprovizionarea gamei sale de produse: băuturi energizante, cafea rece gata de băut, ceaiuri reci și băuturi răcoritoare carbogazoase. 

Noul depozit ocupat de Hell Energy România se află într-o clădire CTFlex, o categorie de spații dezvoltată de CTP pentru a răspunde cererii în creștere din partea companiilor mici și mijlocii în căutare de medii de lucru moderne și flexibile.

Andrei Bențea, senior leasing officer în cadrul CTP România, declară: “HELL ENERGY avea nevoie de un depozit sustenabil adaptat nevoilor sale, amplasat strategic în zona de nord a Bucureștiului, cu o infrastructură bună și acces facil la oraș. Clădirea noastră CTFlex din CTPark Bucharest North, amplasată pe centura de nord a Bucureștiului, a fost alegerea perfectă: un spațiu flexibil dezvoltat pentru a susține o gamă diversă de activități, cu pereți despărțitori care se pot reloca și care permit modificări ușoare pentru vârfurile sezoniere sau extinderea afacerii”.

Micșunica Pelaghie, director național al Hell Energy România, afirmă: „Partenerii noștri de la CTP au înțeles foarte bine nevoile noastre și au identificat rapid modalități inteligente de a integra flexibilitatea dorită. După deschiderea noului nostru sediu și depozit din Ungheni (județul Mureș), în aprilie 2023, depozitul din CTPark Bucharest North reprezintă un alt pas important în dezvoltarea Hell Energy în România, și suntem încrezători că vom stabili noi standarde de distribuție din această locație”.

CTPark Bucharest North este amplasat în zona Ștefănești-Afumați, un hub logistic recunoscut, pe Centura de Nord a Bucureștiului, aproape de autostrăzile A3 și A0 și de Drumul Național 2 (DN2). Parcul logistic din județul Ilfov are o suprafață construită totală de aproximativ 200.000 mp și este poziționat perfect pentru a satisface nevoile clienților din sectorul e-commerce și retail, datorită accesului facil la București.

Parcul industrial oferă soluții premium și spații flexibile pentru orice tip de afacere. Dezvoltat conform standardelor BREEAM pentru accesibilitate și infrastructură, CTPark Bucharest North oferă depozite de clasă A, construite conform celor mai înalte standarde tehnice CTP, asigurând costuri optime de ocupare pentru rezidenți.

CTP deține depozite de clasă A cu o suprafață totală de aproximativ 2,6 milioane de metri pătrați în mai multe orașe din România, inclusiv Arad, Brașov, București, Craiova, Oradea, Sibiu și Timișoara.

Despre CTP

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale listate în Europa, în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând 11,2 milioane de metri pătrați de GLA în 10 țări la 30 Septembrie 2023. CTP certifică toate clădirile noi în conformitate cu BREEAM Very Good sau mai bine și a obținut un rating ESG “Low-Risk” de la Sustainalytics, subliniind angajamentul său de a fi o afacere sustenabilă.

Despre Hell Energy

HELL ENERGY este liderul pieței de băuturi energizante din România și unul dintre brandurile cu cea mai rapidă creștere din lume în sectorul produselor de larg consum (FMCG). Datorită conceptului creativ, strategiei de vânzări și campaniilor de marketing memorabile, astăzi, HELL ENERGY este prezentă în peste 50 de țări din întreaga lume, fiind lider de piață în multe dintre ele, inclusiv în Ungaria, Slovacia, Grecia, Croația și Bulgaria.

În aprilie 2023, HELL ENERGY a finalizat o investiție importantă pentru evoluția companiei în România, la Ungheni (județul Mureș). Prin proiectul de peste 18 milioane de euro, compania și-a mărit capacitatea de depozitare și a eficientizat livrările produselor din cele 3 game (HELL ENERGY – băuturi energizante, ICE COFFEE – cafea răcită gata de băut și XIXO – ceaiuri reci și băuturi răcoritoare carbogazoase).

Deoarece sustenabilitatea este un pilon important în activitatea companiei, HELL ENERGY este angajată în utilizarea ambalajelor din aluminiu, care pot fi reciclate la nesfârșit fără pierderea calității. Utilizarea dozelor de aluminiu permite produselor să revină pe raft în doar 60 de zile, contribuind la economia circulară.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.