HG 679: Crește numărul de posturi la Permise și înmatriculări auto

În Monitorul Oficial nr 756, din 19 august, a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 676/14.08.2020 prin care a fost aprobată creșterea numărului de posturi pentru fiecare serviciu de eliberare a permiselor auto și înmatriculare a autovehiculelor.

noul act normativ a modificat și completat art. 3 din HG nr. 1.767/2004 privind modul de organizare și funcționare a serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Astfel, la propunerea Direcției Regim permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), numărul posturilor va crește, după cum urmează:

a) proporțional cu volumul de activitate din anul precedent, la nivelul fiecărul serviciu public comunitar;
b) la înființarea unui compartiment teritorial în cadrul serviciului public comunitar, care își va desfășura activitatea într-o unitate/subdiviziune administrativ-teritorială diferită de cea în care funcționează serviciul;
c) în baza analizelor de activitate pentru o perioadă de minimum 6 luni, proporțional cu volumul de activitate și cu necesitatea flexibilizării activității și asigurării unui serviciu public optim.

Aceste criterii nu trebuie îndeplinite cumulativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.