Hödlmayr România își extinde flota cu 24 transportoare noi de vehicule

Hödlmayr România investește masiv anul acesta în modernizarea flotei proprii de autovehicule. Recent, expertul în automotive și-a extins flota cu 24 transportoare noi de vehicule.

 

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

În prezent, totalul vehiculelor firmei Hödlmayr International AG este de 780 transportoare speciale pentru autovehicule, din care 99% sunt Euro 5-, EEV- sau Euro 6.

„Vorbind în general despre flota noastră, putem spune că este una din cele mai moderne din Europa. Vârsta medie a vehiculelor noastre este de 3,7 ani – media în branșă fiind de peste 7 ani“, declară Johannes Hödlmayr, Directorul General al firmei Hödlmayr.

Avantaje pentru șoferi: investiții în siguranță și confort

„Cele 24 autotransportoare noi Euro 6 ale noastre dispun de tempomat anticipativ și de frână cu evacuare de putere crescută. În plus, toate autovehiculele sunt dotate cu instalație de climatizare pe timp de staționare“, subliniază Tamer Sen, director al Hödlmayr România.

Tamer Sen, directorul general al Hödlmayr Romania

Pe lângă îmbunătățirile de o importanță majora  pentru confortul șoferilor, cu acest pachet de măsuri aducem și o contribuție deosebit de valoroasă la crearea unui sistem de transport auto cu emisii de noxe cât mai scăzute – rămânând astfel fideli principiului nostru de sustenabilitate cuprins în formula: ‚Go green – Go Hödlmayr‘”, completează el. 

Evoluții pozitive în prima jumătate de an

Cifra de vânzări de vehicule noi în prima jumătate a anului 2018 arată o creștere de circa 30 % față de anul trecut, ceea ce le oferă experților în automotive de la Hödlmayr Logistics România destule motive de încredere pentru anul în curs. „Volumul exporturilor noastre în Europa centrală și de Vest a crescut continuu în ultimele luni, mulțumită producției mari a fabricanților români de autovehicule“, mai afirmă Tamer Sen.

Hödlmayr Logistics România

Hödlmayr Logistics România este a doua companie de logistică de transport auto din România, numărând în prezent peste 200 de angajați. Flota de vehicule este compusă din peste 100 transportoare speciale. Locația din Bascov include o capacitate de depozitare pentru cca. 3.700 vehicule și oferă, pe lângă soluțiile de transport, numeroase soluții de service și asigurare a calității. Cifra de vânzări a filialei Hödlmayr s-a ridicat în anul precedent   (2017) la 23 de milioane Euro.

Hödlmayr International AG

Hödlmayr International AG este o companie de familie cu activitate internațională din Schwertberg (Austria) specializată în logistica transporturilor auto. Compania s-a specializat pentru întreg lanțul de aprovizionare – de la preluarea vehiculelor din fabrică / portul de intrare, până la livrarea către dealerii auto / proprietarii de flote. Se livrează anual  cca. 1,75 milioane vehicule.

Hödlmayr International AG și filialele sale din  16 țări  însumează 1.800 de angajați. În total grupul dispune de peste 780 transportoare auto speciale, 12 sisteme de tractare și o suprafață de depozitare de  cca.1,1 milioane metri pătrați pentru cca. 50.000 vehicule.

Cifra de afaceri a companiei s-a ridicat în anul precedent la 275 milioane Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.