Începe proiectarea Pasajului Domnești

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a emis în 5 ianuarie ordinul de începere a construirii pasajului rutier suprateran între Centura Capitalei  și localitatea Domnești, jud. Ilfov, informează Ministerul Transporturilor, într-un comunicat remis redacției.

Durata contractului “Proiectare şi execuţie Pasaj suprateran pe DJ 602 Centura Bucureşti-Domneşti” este de 51 de luni, dintre care 3 luni proiectare, 24 luni execuţie si 24 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.

Astfel, în luna aprilie ar trebui să înceapă efectiv lucrările de construire.

“Reamintim că în data de 10.05.2017,  CNAIR S.A. şi Asocierea S.C. STRACO GRUP S.R.L. – S.C. COMNORD S.A. – S.C. SPECIALIST CONSULTING S.R.L. au semnat contractul aferent acestui obiectiv. Valoarea contractului de lucrări este de 91.552.381.90 lei, fără TVA”, precizează Ministerul Transporturilor, într-un comunicat transmis redacției.

Constructorul este cel desemnat încă de prima dată, în urmă cu 2 ani și câteva luni, însă contestațiile au curs lanț, iar licitația a trebuit reluată de două ori.

Pasajul, ce va avea 258 de metri lungime, va descongestiona circulatia la intersectia Centurii Capitalei și a liniei de cale ferata de centură cu Prelungirea Ghencea și DJ 602.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.