INFOTRAFIC: Restricții de circulație în județul Vâlcea

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, în funcție de condițiile meteorologice, se vor desfășura lucrări pe mai multe drumuri naționale de pe raza județului Vâlcea.

Circulația pe aceste drumuri, este restricționată astfel:

– DN7A, între kilometrii 69 și 71, pe raza localității Voineasa (Obârșia Lotrului), se lucrează la reparații asfaltice, traficul fiind dirijat de piloți de circulație.

– DN64, între kilometrii 105 și 112, pe raza localităților Stolniceni-Râureni, se montează parapet de beton, circulația rutieră desfășurându-se pe două benzi din patru prevăzute.

– DN67B, între kilometrii 99 și 103, pe raza localităților Măciuca-Gusoieni, se efectuează lucrări de frezare, traficul fiind dirijat de piloți de circulație.

– DN7, între kilometrii 199 și 200, în extravilanul localității Călimănești, se aplică marcaje rutiere, traficul desfășurându-se îngreunat pe ambele sensuri.

IGPR recomandă conducătorilor auto să reducă viteza în zona lucrărilor, să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație sau a direcției și să adopte o conduită preventivă de condus.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.