innogy și DKV, parteneriat pentru e-mobilitate

innogy și DKV intenționează să creeze un nou jucător pe piața de mobilitate electrică. Părțile semnează un memorandum pentru a înființa un joint-venture. Planuri pentru serviciul public de încărcare la nivel european.

Servicii complete pentru întreaga Europă pentru operatorii de flote comerciale – acesta este pachetul pe care intenționează să-l ofere innogy și furnizorului de servicii de mobilitate DKV. Cele două companii intenționează să înființeze un joint-venture în acest scop, care să combine punctele forte ale fiecărei companii în vederea dezvoltării ulterioare. Această intenție a fost confirmată acum odată cu semnarea primului memorandum. Joint-venture-ul trebuie să fie aprobat de autoritățile specifice.

Markus Dehn, vicepreședinte pentru managementul produselor în domeniul mobilității electrice la innogy, a declarat: „Anticipăm o creștere semnificativă a mobilității electrice în următorii doi ani, în special în segmentul clienților noștri business. Acest joint-venture ne permite să oferim soluții complete de servicii cu facturare transparentă pentru flotele de vehicule electrice în întreaga Europă în viitorul apropiat. DKV este partenerul de afaceri optim pentru acest proiect. Acest serviciu va face soluția electrică să fie mai convenabilă și mai puțin complicată, ceea ce oferă și clientului un sentiment de securitate.”

„Suntem încântați să colaborăm cu un partener de afaceri renumit și foarte competent, cum este innogy, în cadrul acestui viitor joint venture”, spune Sven Mehringer, directorul Fuel & Vehicle Services DKV Euro Service.

Serviciile oferite de fiecare companie sunt complementare. În ultimii ani innogy s-a dedicat dezvoltării tehnologiei de încărcare de ultimă oră. Compania oferă un portofoliu amplu de infrastructură și servicii de încărcare pentru operatorii de flote, clienții corporativi și din retail, precum și pentru sectorul public. Cu o rețea de aproximativ 7.000 de stații de încărcare, innogy este unul dintre principalii operatori de infrastructuri de încărcare din Europa. Acesta utilizează o platformă informatică eficientă și măsurabilă pentru a asigura facturarea bazată pe consum pentru procesele de încărcare a vehiculelor electrice.

Fiind unul dintre principalii furnizori de servicii de mobilitate din Europa, DKV Euro Service are zeci de ani de experiență în domeniul mobilității convenționale. Compania gestionează servicii de facturare pentru 170.000 de clienți, care acoperă alimentarea, taxele rutiere și încărcarea EV, precum și o rețea de 7.000 de stații publice de încărcare.

Viitorul joint-venture oferă beneficii atât clienților din retail, cât și clienților corporativi, precum și operatorilor de flote cu vehicule electrice sau flote de vehicule hibride. Angajații vor putea să-și reîncarce vehiculele, indiferent de furnizorul de servicii, costurile fiind centralizate într-o singură factură. Taxele de drum sau serviciile de spălare ale mașinilor pot fi, de asemenea, facturate cu ajutorul acestui sistem.

innogy SE este o companie de energie de top din Germania, cu venituri de aproximativ 44 de miliarde de euro (2016), peste 40.000 de angajați și activități în 16 țări din întreaga Europă. Cu cele trei segmente de afaceri Grid & Infrastructure, Retail și Renewables, innogy abordează cerințele unei lumi moderne, fără emisii de carbon, descentralizate și digitale.

Activitățile sale se concentrează pe cei 23 de milioane de clienți și pe oferirea de produse și servicii inovatoare și durabile care le permit acestora să utilizeze mai eficient energia și să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Principalele piețe sunt Germania, Marea Britanie, Olanda și Belgia, precum și câteva țări din Europa Centrală și de Est, în special Republica Cehă, Ungaria și Polonia. În ceea ce privește energia regenerabilă, compania este activă și în alte regiuni, de ex. Spania, Italia și regiunea MENA (Orientul Mijlociu, Africa de Nord), cu o capacitate totală de 3,7 gigawați.

Ca lider al inovării în domenii orientate spre viitor, cum ar fi eMobility, suntem reprezentați în punctele cheie ale industriei tehnologice, cum ar fi Silicon Valley, Tel Aviv, Londra și Berlin. Combinăm expertiza vastă a tehnicienilor și inginerilor noștri în domeniul energetic cu cea a partenerilor noștri în tehnologia digitală, de la întreprinderi noi la corporații majore.

Mai multe informații găsiți aici: www.innogy.com

DKV Euro Service este unul din liderii pieței de servicii din domeniile logistică şi transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 68.000 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum și recuperarea TVA, DKV oferă o gamă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european.

DKV este parte a grupului DKV MOBILITY SERVICES Group care operează cu o echipă formată din aproximativ 930 de persoane. În 2017, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obținut o cifră de afaceri de 7,2 miliarde de euro, fiind prezentă în 42 de ţări.

În prezent, peste 3,1 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de aproximativ 170.000 de clienţi. În 2017, DKV CARD a fost numit pentru a 13-a oară cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare și servicii.

Pentru mai multe informații, vizitați www.dkv-euroservice.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.