IRU: Pierderile din transportul rutier vor depăși 1 trilion de dolari

Pierderile din transportul rutier vor depăși 1 trilion de dolari, la nivel global, în 2020, potrivit celui mai recent raport al IRU.

Cel mai recent raport al IRU prezintă măsurile-cheie pe care guvernele trebuie să le ia chiar acum, pentru a asigura supraviețuirea sectorului nostru, se arată în buletinul informativ al IRU. Iată și celelalte precizări:

Transportul rutier comercial, atât de pasageri, cât și de mărfuri, a fost grav afectat de COVID-19 din cauza restricțiilor de transport instituite pentru a atenua pandemia și recesiunea economică generală.

Peste 3,5 milioane de operatori de transport rutier, reprezentați de IRU și membrii săi de pe cele cinci continente, suportă o povară financiară din ce în ce mai severă, cu semne îngrijorătoare pentru viitorul acestor firme și economiile pe care le deservesc.

Acest raport actualizează raportul IRU din iunie cu privire la impactul COVID-19, cu previziuni de venituri, indicatori de neplată și insolvență și evaluări ale sprijinului financiar guvernamental.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.