IVECO a deschis noul punct de vânzare și service din Constanța

IVECO a deschis un nou punct de vânzare și service, în orașul Constanța, împreună cu East Truck Center (ETC) și South East Truck Services (SETS).

Noua sucursală, situată pe coridorul Constanța-Arad, la ora actuală cel mai tranzitat din România, va aduce beneficii economice semnificative pentru regiune și un impact pozitiv asupra comunității locale, oferind o infrastructură de calitate și servicii superioare pentru vehiculele comerciale din zonă, conform reprezentanților companiei.

Andrei Gagea, country manager IVECO România: „Unul dintre obiectivele noastre de la începutul anului trecut a fost ca, pe coridoarele cele mai tranzitate din România, să reducem vizibil distanța între atelierele IVECO. Cu deschiderea de la Constanța, ne-am îndeplinit și această promisiune. Clienții noștri nu vor face în medie mai mult de o oră până la cel mai apropiat atelier IVECO, vor avea cea mai bună asistență și tot confortul necesar pe durata misiunilor. Împreună cu partenerii ETC și SETS, avem certitudinea că și acest nou sediu va aduce un beneficiu major pe harta IVECO România”.

Stefano Albarosa, acționar East Truck Center: „Suntem încântați să repornim operațiunile de service și vânzare în Constanța și să oferim clienților IVECO reparații profesionale, prin cele mai noi tehnologii de service. Atât partenerul de service, cât si cel de vânzări au o experiență îndelungată în industria vehiculelor comerciale și nu am nicio îndoială că vom întâmpina nevoile clienților în urma investiției în echipamente și echipă”.

Sediul SETS din Constanța are o suprafață de peste 700 mp și deține momentan 6 posturi de lucru. Sucursala va gestiona numeroase activități, printre care consultanță comercială și financiară oferită clienților, inspecție tehnică a vehiculelor, asistență tehnică, vânzare de piese de schimb. 

Alfredo Governale, director general South East Truck Services: „South East Truck Services a fost înfințată în 2021 din dorința de a deveni un centru auto capabil să acopere necesitățile clienților în zona de sud-est a României. Avem o experiență de aproape 20 de ani în acest domeniu și suntem pregătiți să aducem un plus de calitate, ridicând standardele alături de IVECO”.

Valentin Mereu, CEO  East Truck Center: Din 2016, am comercializat peste 300 unități, am vândut către sute de firme din Constanța, dar și din zonele limitrofe și nu ne oprim aici. Împreună cu SETS ne dorim să oferim orașului Constanța și zonelor limitrofe servicii de calitate de vânzare și after sales și să facem din IVECO cea mai dorită marcă a clienților din regiune”.

Cu această deschidere, rețeaua IVECO atinge un total de 23 de puncte de vânzare și 26 de centre de service, consolidându-și poziția de lider în domeniul vehiculelor ușoare comerciale din România pentru al șaselea an consecutiv. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.