Krone are un nou importator în Bulgaria: CTE Trailers

Krone are un nou importator în Bulgaria: CTE Trailers, care își va începe activitatea la 1 august 2023, succedându-i importatorului anterior, Krone BG Ltd.

Ovidiu Pintilie și Georgi Baltov de la CTE Trailers împreună cu Iulian Dango (șef de vânzări pentru Europa de Sud-Est la Krone)

Precizările transmise ZIUA CARGO:

CTE Trailers a avut succes pe piață ca partener Krone în România, timp de peste 20 de ani, și și-a construit propria rețea de service. Filiala CTE Trailers Bulgaria a fost înființată în 2018 și a reușit deja să se impună pe piața bulgară.

Pentru a servi și mai bine piața post-vânzare, este planificat un nou centru de vânzări, service și piese de schimb în regiunea Plovdiv. CTE Trailers Bulgaria are cinci centre autorizate parteneri de service în Bulgaria, iar în prezent sunt în curs de calificare.

Frank Albers, director general pentru vânzări și marketing la Krone: „Dorim să-i adresăm mulțumiri importatorului de lungă durată Nikolaj Bonev, pentru această productivă colaborare. Nikolaj a impulsionat cu succes restructurarea în Bulgaria, împreună cu mica sa echipă de la Krone BG Ltd. Creșterea puternică a volumului a făcut acum necesară trecerea la o companie mai mare, CTE Trailers este, de asemenea partener de lungă durată al Krone. Cu noul nostru partener, ne vedem excelent poziționați pentru dinamica pieței bulgare și la noile provocări.”

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.