Lansare: DKV App&Go, contactless

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Mobility lansează, în 17 martie, funcția DKV APP&GO pentru aplicația sa de mobil DKV APP. Prin intermediul noii opțiuni, utilizatorii își pot autoriza ușor costul combustibilului de la pompă și nu mai trebuie să stea la coadă la casă.

În plus față de economisirea timpului, aplicația minimizează contactele inutile la benzinărie și promovează o conduită preventivă a utilizatorilor.

„Suntem foarte mândri că am reușit să dezvoltăm o soluție de autorizare mobilă cu partenerul nostru PACE într-un timp foarte scurt. Acest lucru nu numai că economisește timp la realimentare, dar reduce și riscul de infecție”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility. 

DKV este acționar minoritar la PACE din septembrie 2020. Din punct de vedere tehnologic, aplicația se bazează pe platforma de alimentare conectată a PACE.

„Platforma neutră este deschisă tuturor companiilor petroliere, furnizorilor de sisteme POS și OEM-urilor și este pe cale să devină tehnologia de bază pentru digitalizarea industriei petroliere din Europa”, explică Martin Kern, director general la PACE Telematics.

La lansarea pe piață, App&Go este disponibil în peste 500 de stații de service la nivel internațional – inclusiv în cele ale mărcii Q1. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.