„Lider în electrice”: Mercedes-Benz la IAA MOBILITY 2021

Mercedes-Benz va prezenta la München, între 7 și 12 septembrie, întreaga gamă de mobilitate electrică actuală și viitoare, de la modele compacte la limuzine de lux de performanță și autovehicule comerciale ușoare (MPV).

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Producătorul de autovehicule premium va folosi această ocazie în toate sub-brandurile sale pentru a sublinia că este „Lider în electrice”. Mercedes-Benz, Mercedes-EQ, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach și smart vin la IAA MOBILITY cu opt premiere. Cinci dintre acestea sunt modele complet electrice, iar unul un hibrid de performanță.

Electrificarea întregii linii Mercedes-Benz ia avânt. Mai multe modele complet electrice vor sărbători premierele lor mondiale la IAA: EQE, primul sedan de lux electric cu baterii de la Mercedes-AMG și un autovehicul-concept care va demonstra cum intră Mercedes-Maybach în era mobilității electrice. În plus, EQB va fi prezentat în premieră europeană, iar smart va fi prezent cu un prim autovehicul al noii generații de modele complet electrice.

Limuzina business electrică – sportiv și confortabil

Prin EQE, Mercedes-EQ va prezenta cât de sportiv și confortabil poate fi un business saloon electric. Mașina combină performanța dinamică și manevrabilitatea cu relaxarea în călătorii și stabilește noul punct de referință în clasa sa. Același lucru este valabil și pentru spațiul său interior generos, în timp ce designul îi oferă un aspect atletic.

Prima limuzină de lux electrică cu baterii de la Mercedes-AMG reprezintă angajamentul clar al brandului de a fuziona modele complet electrice cu ADN-ul caracteristic AMG. Acest lucru se aplică nu numai cifrelor sale de performanță, dar mai ales manevrabilității sale.

Conceptul de la Mercedes-Maybach transmite o primă impresie precisă a modului în care tradiția de 100 de ani a luxului auto suprem poate fi dusă mai departe într-o nouă eră.

EQB-ul spațios nu este altceva decât o minune echipată pentru toate scenariile de zi cu zi. După premiera sa din China, modelul cu șapte locuri complet electric își va face debutul în Europa. În plus, Mercedes-AMG va prezenta și primul hibrid de performanță de la Affalterbach sub tehnologia E PERFORMANCE. Alte premiere Mercedes-Benz includ S-Class GUARD și primul C-Class All-Terrain, care își arată clasa pe drumuri accidentate și în vreme rea.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.