Lidl deschide două magazine noi

Lidl continuă investițiile în România, prin inaugurarea a două magazine: unul în Iaşi, pe B-dul Poitiers nr. 6, iar celălalt în Arad, pe Str. Aurel Vlaicu nr. 41-43.

Iată precizările, în comunicatul transmis redacției:

“În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, ambele magazine dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, atât în magazinul din Iaşi, cât şi în cel din Arad sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Investiţiile în dezvoltarea comunităților locale sunt o componentă importantă din strategia de CSR a companiei. De aceea, Lidl a luat măsuri pentru a asigura o infrastructură benefică pentru traficul din zona celor două unități inaugurate din Iaşi și Arad. Astfel, pentru un acces mai facil la magazinul din Iaşi, Lidl a amenajat o bandă de decelerare şi accelerare, iar pentru magazinul din Arad, Lidl a construit o stradă nouă, pe o suprafaţă aproximativă de 1.400 m².

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m², magazinul din Iași dispunând de aproximativ 120 de locuri de parcare, iar magazinul din Arad de 170. Odată cu deschiderea fiecărei unități, se vor crea câte 20 de noi locuri de muncă. Orarul de funcționare pentru unitatea din Iaşi va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 21:00, iar pentru unitatea din Arad, de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Brutaria Lidl

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea magazinelor din Iaşi şi Arad continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România”.

Despre Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 28 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 5.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 220 de magazine și 4 centre logistice. Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.