Logicor extinde Parcul Logistic Bucharest II cu al doilea depozit premium

Logicor a finalizat dezvoltarea unui centru logistic premium de aproximativ 21.200 mp în Parcul Logistic Logicor Bucharest II, la 10 km nord-est de centrul Bucureștiului.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Spațiul nou inaugurat este închiriat în proporție de 85% de mai multe companii de renume, printre care DPD (companie internațională de curierat), The Home (retailer de mobilă și obiecte decorative), Prime Healthcare (distribuitor de echipamente medicale), Maria Food Nova-Maria Group (companie din domeniul agrobusiness) și Euroccoper (furnizor de servicii logistice integrate).

Parcul Logistic Logicor Bucharest II este acum format din două clădiri cu o suprafață totală  închiriabilă de circa 39.000 mp, în curs de certificare BREEAM Very Good.

Un spațiu suplimentar de aproximativ 25.000 mp este programat pentru finalizare, în 2023.

Mihai Diaconescu, Asset Management director în cadrul Logicor România: „Parcul Logistic Logicor Bucharest II este dezvoltat în mod sustenabil și dispune de o poziționare foarte bună, ceea ce permite clienților noștri să acopere regiunile din nordul și estul Capitalei. Având în vedere că cererea pentru spații logistice de calitate depășește în continuare suprafața disponibilă, suntem încrezători în livrarea suplimentară a celor aproximativ 25.000 metri pătrați de spațiu de depozitare, în 2023”.

Parcul Logistic Logicor Bucharest II este poziționat strategic în apropiere de Șoseaua de Centură a Bucureștiului și Autostrada A3, ce leagă capitala de nordul țării. Parcul oferă acces facil în centrul orașului București și către Aeroportul Internațional „Henry Coandă”.

În prezent, portofoliul Logicor România depășește 260.000 mp de depozite clasa A, din care aproximativ 82.225 mp au fost dezvoltați și livrați, în ultimele 12 luni. Terenurile deținute de Logicor și autorizate pentru dezvoltarea de centre logistice permit dezvoltarea suplimentară a peste 400.000 mp în centre economice cheie din întreaga țară.

Despre Logicor

Logicor este unul dintre cei mai mari proprietari și operatori de proprietăți moderne de logistică și distribuție din Europa. Până la data de 30 iunie 2022, portofoliul companiei era reprezentat de 591 de proprietăți de calitate premium, cu o suprafață închiriabilă totală de 13,4 milioane de metri pătrați în piețe cheie de logistică din Europa. Logicor are sediul în Londra și Luxemburg.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.