LOT Polish Airlines, zboruri spre Varșovia de pe Aeroportul Oradea

Compania aeriană LOT Polish Airlines a inaugurat, pe 3 iunie, la Aerportul Internațional Oradea, conexiunea aeriană directă cu Varșovia.

Noua rută aeriană aduce numeroase beneficii pentru regiune, facilitând călătoriile de afaceri și turistice către capitala Poloniei și către alte destinații internaționale, contribuind la dezvoltarea comerțului și atragerea de investiții.

De asemenea, această conexiune va îmbunătăți mobilitatea persoanelor din Oradea și din zonele învecinate, din Bihor și nu numai, oferindu-le noi oportunități de călătorie la nivel internațional, în Europa, Asia și America de Nord.

Pasagerii care au sosit cu zborul LO657 au avut parte de o primire specială la Aeroportul Internațional din Oradea: au fost întâmpinați cu tradiționalul salut cu tunurile de apă. Ulterior, cei care s-au îmbarcat pe zborul LO658 către Varșovia au fost întâmpinați cu dulciuri personalizate și șampanie.

Evenimentul de inaugurare organizat pe Aeroportul Oradea a fost marcat de prezența Filarmonicii de Stat Oradea, care a interpretat compoziții ale celebrului compozitor polonez Frédéric Chopin, aducând astfel un omagiu legăturii culturale dintre România și Polonia.

Recent, terminalul Aeroportului Oradea a fost extins la 12.500 mp, care a fost inaugurat în luna mai. Drept urmare, capacitatea de deservire a aeroportului a fost dublată, ajungând la 800 de pasageri pe oră. Totodată, au fost introduse sisteme digitalizate pentru a facilita procesarea pasagerilor și a bagajelor lor, s-a implementat un sistem inteligent de management al clădirii și s-a extins platforma de parcare la 320 de locuri de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.