Lucrări la stația de metrou Ștefan cel Mare

Metrorex va derula, în perioada 23-29 iulie, lucrări de reparații în staţia de metrou Ştefan cel Mare, de pe Magistrala 1.

Șantierul vizează refacerea plafonului fals de la nivelul vestibulului. Vor fi inoperabile, în anumite intervale orare, atât scara fixă, cât şi scara rulantă din anumite puncte de ieşire.

Astfel, pentru a nu fi afectată circulaţia publicului călător în şi din staţia de metrou, în intervalul analizat, lucrările se vor desfăşura după cum urmează: din data de 23 iulie 2020, ora 23:00, până pe 25 iulie 2020, ora 4:00, se va închide scara fixă şi escalatorul, între nivel peron şi vestibul, din zona liftului, al staţiei de metrou Ştefan cel Mare (în direcţia de mers spre staţia Gara de Nord 1), accesul la peron urmând a se face pe scara fixă şi escalatorul din direcţia de mers spre staţia Dristor 2.

De asemenea, în perioada 27 iulie, ora 23:00 – 29 iulie, ora 4:00, se va închide scara fixă şi escalatorul, între nivel peron şi vestibul, al staţiei de metrou Ştefan cel Mare (în direcţia de mers spre staţia Dristor 2), accesul la peron fiind posibil pe scara fixă şi escalatorul din direcţia de mers spre staţia Gara de Nord 1. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.