Mercedes-Benz lansează programul de leasing operațional cu 0% avans

Mercedes-Benz România și Mercedes-Benz Financial Services România anunță programul de leasing operațional cu 0% avans, pentru cei care doresc să se bucure de experiența unei mașini de lux.

Este o variantă de finanțare pentru a conduce un model Mercedes-Benz, cu o rată lunară fixă, mai redusă și fără angajamentul implicat, de regulă, de titlul de proprietate.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Alternativa de leasing operațional se adresează atât clienților persoane juridice, cât și persoanelor fizice, și oferă o serie de beneficii:

  • Accesibilitate datorită avansului 0% și tarifului lunar mai mic; 
  • Alegeri flexibile – clienții pot alege perioada de închiriere sau kilometrajul pentru care doresc să folosească autovehiculul și serviciile de inclus în chiria lunară;
  • Proces contabil simplificat pentru persoanele juridice, întrucât amortizarea și devalorizarea autovehiculului rămân în responsabilitatea companiei de leasing;
  • Multiple avantaje fiscale pentru persoane juridice – deductibilitate fiscală de până la 100% în funcție de tipul de utilizare, conform Codului Fiscal, și grad de îndatorare îmbunătățit pentru clienți, întrucât mașina nu este înregistrată ca mijloc fix (activ) în bilanţul clientului;
  • Previzibilitatea și ușurința planificării – risc de revânzare 0 (zero), planificare ușoară a costurilor și reînnoire mai rapidă a vehiculului;
  • Servicii incluse în rata de leasing, în ceea ce privește înmatricularea vehiculului, asigurarea CASCO, contribuția anuală la impozitul de stat și taxa rutieră. Opțional, rata lunară a contractului de leasing operațional poate include și întreținerea vehiculului, taxa de administrare, asigurarea RCA și gestionarea anvelopelor de iarnă/vară.

Soluția de leasing operațional Mercedes-Benz include un portofoliu de modele disponibile imediat: CLA Coupé, GLE SUV, GLE Coupé, GLC SUV, GLC Coupé, GLA, GLB, C-Class și S-Class în versiunea lungă.

„Ne bucurăm să anunțăm opțiunea de leasing operațional în România, întrucât această inițiativă este un alt exemplu al tranziției de la o înțelegere tradițională a luxului către o interpretare modernă, care pune accent pe aspecte precum accesibilitate și atractivitate. Rămânem dedicați obiectivului de a consolida conexiunea emoțională pe termen lung cu Mercedes-Benz, iar această soluție este un pas înainte pentru dezvoltarea unor noi modalități de a traduce nevoile clienților în soluții relevante și moderne. Prin opțiunea de leasing operațional, promovam o metodă flexibilă de finanțare pe perioadă determinată a unui autovehicul cu performanțe superioare, inovând experiența de a conduce o mașină Mercedes-Benz și oferind calități unice pe care le puteți vedea, simți și îmbrățișa. Înlăturăm astfel dificultățile venite odată cu titlul de proprietate, pentru a le oferi clienților noștri liniște, în același timp cu o experiență modernă, simplă, dar de cea mai înaltă calitate – acum, aceștia se pot bucura de propriul Mercedes-Benz în cel mai facil mod posibil”, susține Amanda Zhang, CEO Mercedes-Benz România.

„La Mercedes-Benz, credem că o experiență nemaipomenită de condus poate fi egalată doar de experiența la fel de bună pentru utilizator. Acesta este motivul pentru care ne gândim și depunem la fel de mult timp și efort în crearea opțiunilor noastre de finanțare, ca atunci când construim autovehiculele. Opțiunea noastră de leasing operațional este o altă modalitate simplă de a-i atrage pe clienții noștri în lumea Mercedes-Benz. Accesul facil pe care îl oferim este un avantaj clar, creat luând în considerare nevoile clienților și un proces simplificat. Angajamentul zero este un beneficiu important, în special pentru companii, deoarece se traduce printr-un element care nu încarcă bilanțul. Este evident că piața se schimbă și observăm tendința de a trece de la „proprietate” la „utilizare”. Planificarea ușoară a costurilor, serviciile integrate și încheierea simplă a contractului le permit clienților să se bucure pe deplin de experiența de condus a mașinilor noastre și oferă oportunități de schimb mai rapide cu noile modele, aceștia fiind la curent cu cele mai avansate, de lux și inovatoare modele Mercedes-Benz. Misiunea noastră este să creăm cea mai bună experiență pentru clienți. Prin intermediul acestui produs, le arătăm clienților noștri că luxul modern propus de Mercedes-Benz poate fi accesat ușor, convenabil și poate transforma un vis în realitate”, a declarat Pawel Paluba, CEO Mercedes-Benz Financial Services România.

Pentru companii/persoane juridice, accesarea unui contract de leasing operațional îmbunătățește gradul de îndatorare și facilitează obținerea altor aprobări de finanțare, în timp ce, atât pentru companii, cât și pentru clienții persoane fizice, avansul (prima rată lunară) este de 0%, o poartă de acces pentru aceștia. În același timp, rata lunară se bazează pe diferența dintre valoarea inițială a autovehiculului și valoarea reziduală proiectată pentru sfârșitul contractului. Prin urmare, doar o parte din valoarea acestuia este rambursată, iar acest lucru micșorează rata lunară.

În ceea ce privește modalitatea de accesare a contractului de leasing operațional, procesul este foarte simplu și presupune depunerea cererii printr-un formular dedicat, disponibil pe site-ul Mercedes-Benz, unde clientul are posibilitatea de a-și selecta modelul preferat și partenerul de vânzări autorizat. După aceea, în maximum 24 de ore, potențialul client va fi contactat de către un reprezentant Mercedes-Benz.

La sfârșitul contractului de leasing operațional, clientul va returna autovehiculul aceluiași reprezentant Mercedes-Benz care l-a livrat inițial și poate începe să utilizeze noul său Mercedes-Benz, prin intermediul programului de fidelizare Mercedes-Benz; acesta este activat în prealabil, înainte de terminarea contractului de leasing.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.