Mirus Group devine chiriașul Globalworth în România

Mirus, grup internațional specializat în consultanță multidisciplinară, devine chiriașul Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est și liderul pieței de birouri în România. Suprafața tranzacționată se ridică la 700 de metri pătrați și a fost intermediată de Cushman & Wakefield Echinox în clădirea Green Court C, pentru o perioadă de 5 ani de zile

Cei 60 de angajați ai grupului Mirus (care include companiile Mirus, Lexington, Tax Representation și Nexia CRG) își vor desfășura activitatea în clădirea Globalworth începând cu luna octombrie 2021 și vor dispune de beneficiile celei mai mari comunități de business din țară: Globalworth District.

Dezvoltat după cele mai noi tendințe de pe piața de birouri, proiectul Green Court este certificat LEED Gold și asigură un nivel ridicat de calitate, confort și un spațiu eficient energetic. Amplasat în cea mai dinamică zonă a orașului, Floreasca-Barbu Văcărescu, la 5 minute de mers pe jos de metrou, clădirea are acces către o curte interioară relaxantă. În contextul pandemic, astfel de caracteristici au devenit tot mai importante în procesul de închiriere.

Ema Iftimie

„Starea de bine a angajaților, precum și siguranța acestora au devenit elemente-cheie în negocierile tranzacțiilor post-pandemice. Ne bucurăm că o companie renumită la nivel global se alătură comunității noastre de business și apreciază eforturile continue pe care le depunem. Green Court este un spațiu inovativ, plin de culoare, în care ideile noi prind contur și creativitatea își face ușor loc. Îi urăm bun venit echipei Mirus și suntem convinși că acesta va fi un parteneriat pe care îl vom consolida de la un an la altul. Îi dorim multe proiecte de succes la noi acasă și îi mulțumim pentru încrederea oferită”, a spus Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România.

Tendința de întoarcere la birou este deja resimțită în piața din România, ca un semn de revenire la normalul de dinaintea pandemiei. Tot mai mulți parteneri de business Globalworth spun că a lucra de acasă nu poate fi o soluție pe termen lung, deoarece angajaților le este greu să își delimiteze viața personală de cea profesională, lipsindu-le interacțiunea cu colegii. 

Raluca Țuțu

„Fiecare relocare a însemnat o nouă etapă în dezvoltarea firmei noastre și ne bucurăm să fim în cea mai mare comunitate de business din țară, Globalworth District. Pentru noi este foarte important să construim parteneriate cu organizații ale căror valori și leadership le împărtășim și le regăsim în cultura firmei noastre. Noul birou va avea multiple facilități și săli de conferințe, precum și un design care să creeze un mediu de lucru funcțional și relaxant. Amplasarea și proximitatea mijloacelor de transport, dar și a birourilor a numeroși clienți și parteneri ai noștri, reprezintă avantaje esențiale pentru noi”, a adăugat Raluca Țuțu, Partener, Tax Services, Mirus Group.

În luna iulie, Globaworth a lansat campania OFFICE RENAISSANCE pentru a marca întoarcerea chiriașilor în clădirile de birou din portofoliu. Inspirată de direcția artistică pe care investitorul mereu a urmat-o, campania subliniază mesajul de întâmpinare al Grupului către persoanele care lucrează fizic sau vizitează proprietățile Globalworth.

Din ce în ce mai multe companii se alătură celei mai mari comunități de business din România, Globalworth District, și au anunțat intenția de a reveni fizic la birou. Decizia lor a fost susținută de convingerea că un mediu de lucru sănătos și sigur crește productivitatea, încurajează creativitatea, inovația și promovează o cultură corporativă coerentă.

Despre Globaworth

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de aproape 200 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3 miliarde de euro, la 31 decembrie 2020. Aproximativ 92,5% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 650 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Despre MIRUS Group

Înființat în 2007, Mirus este un grup internațional specializat în consultanță multidisciplinară, care deține și companiile Lexington, Tax Representation și Nexia CRG.  Avand birouri în București, Sibiu și Cluj-Napoca, Mirus asistă un portofoliu impresionant de peste 300 de clienți internaționali, incluzând corporații, fonduri de investiții și antreprenori pe aspecte de fiscalitate, contabilitate, salarizare și HR, mobilitate, audit și consultanță în fuziuni și achiziții.  

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.