Mogo, parteneriat cu ATVRom

Mogo România a încheiat un parteneriat cu ATVRom, ca răspuns la creșterea semnificativă înregistrată în segmentul vehiculelor recreative din România.

Lucian Prună

Finalul anului 2023 a marcat o creștere de 9% privind numărul de motociclete înregistrate, conform datelor DRPCIV. De altfel, datele Statista indică un avans al pieței de ATV-uri, de 9.6%, din 2020 până în 2023, previzionând că acest segment va atinge 19.32 miliarde de dolari, până în 2030, la nivel global.

„Parteneriatul cu ATVRom, precum și contextul pieței de autovehicule recreative, reprezintă pentru noi o oportunitate de extindere a portofoliului de produse financiare și de a deservi un nou segment de consumatori. Suntem determinați să asigurăm diversificarea și adaptarea constantă a ofertei de servicii la nevoile în schimbare ale clienților. Astfel, ne propunem să ne consolidăm poziția pe piața de creditare auto și să contribuim activ la creșterea mobilității în România. Obiectivul nostru este ca, în viitorul apropiat, finanțarea de vehicule recreative să reprezinte 10% din portofoliul nostru de credite”, declară Lucian Prună, director general Mogo România

Procesul de accesare al creditului este simplu și rapid. Clienții pot aplica pentru finanțare direct de pe platforma Mogo, din showroom-urile ATVRom, sau online, pe site-ul companiei. Pentru a obține finanțare, documentația necesară este minimă, fiind necesară doar cartea de identitate. Aprobarea creditului se realizează în doar câteva ore, iar vehiculul poate fi achiziționat chiar în același zi, livrat la domiciliu sau ridicat personal din locațiile retailerului. 

Ca urmare a parteneriatului, clienții Mogo pot accesa finanțare pentru o gamă variată de ATV-uri de la branduri renumite precum CFMoto sau Polaris, disponibile pe platforma ATVRom. De asemenea, consumatorii beneficiază de o finanțare flexibilă, cu dobânzi competitive și termene de plată adaptate nevoilor individuale și servicii de consultanță.

Mogo România activează pe plan local din anul 2017, finanțând persoanele fizice și persoanele fizice autorizate pentru achiziția de mașini noi sau second-hand. Până în prezent, Mogo a finanțat peste 12.000 de clienți.

ATVRom este lider pe piața vehiculelor recreative din România, oferind o gamă variată de ATV-uri, UTV-uri și motociclete de la branduri de top. Are o rețea națională de showroom-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.