Mogo România introduce semnătura 100% digitală

Mogo România, fintechul specializat în acordarea împrumuturilor pentru autoturisme uzate, marchează un nou pas în digitalizarea companiei pe plan local, prin adoptarea procedurii de semnătură 100% digitală, care elimină complet utilizarea documentelor fizice din procesul de solicitare a împrumuturilor.

Noul sistem digital este mult mai rapid, întrucât eficientizează operațiunile și elimină birocrația laborioasă pentru clienți și dealeri deopotrivă. Astfel, toate informațiile sunt transmise direct în sistemul Mogo, reducând timpul de analiză al cererilor de creditare auto și facilitând automatizarea pentru arhivarea datelor.

„La Mogo, facem constant eforturi pentru a accelera  procesul de digitalizare pentru toți stakeholderii implicați. În domeniul finanțărilor auto, suntem momentan primii care am implementat această tehnologie și ne dorim să continuăm acest demers pentru a putea veni în întâmpinarea clienților și a partenerilor noștri cu noi facilități și produse”, explică Ionuț Badiu, directorul general al Mogo România.

Semnătura digitală este un proces tot mai răspândit la nivel european, cu beneficii semnificative, în special pentru companiile care activează în sectorul financiar. Pe lângă faptul că reduce erorile de procesare a datelor, crește eficiența operațiunilor și îmbunătățește experiența clienților, care nu mai sunt nevoiți să depună cereri semnate fizic atunci când solicită un împrumut. De altfel, procesul are beneficii și pentru dealeri sau alți parteneri ai companiei, deoarece se elimină în totalitate managementul documentelor semnate fizic.

Eficientizarea procesului de vânzare reprezintă un obiectiv permanent pentru noi. Conștientizăm importanța digitalizării și în ultimul an am înregistrat creșteri tot mai mari în numărul clienților proveniți din mediul online, motiv pentru care am dorit să ne adaptăm tendințelor europene și să simplificăm tot procesul de solicitare a împrumuturilor”, declară Andrei Constantin, sales manager în cadrul Mogo România.

Despre Mogo România

Mogo România activează din anul 2017, finanțând persoanele fizice și persoanele fizice autorizate pentru achiziția de mașini noi sau second-hand. În perioada sa de activitate, Mogo a finanțat peste 12.000 de clienți.

Despre Eleving Group

Eleving Group este un fintech cu prezență în 14 țări, pe trei continente: Europa, Asia și Africa. Grupul activează în industria serviciilor financiare și este una dintre cele 1.000 de companii cu cea mai rapidă creștere din Europa în 2020 și 2021, conform Financial Times. Compania are în prezent peste 2.600 angajați, peste 350.000 clienți și peste 1 miliard de euro finanțați.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.