Nou jucător pe piața feroviară din România: JSW Steel Italy Piombino

Un nou jucător pe piața feroviară din România: JSW Steel Italy Piombino S.p.A., singurul producător italian de șină nesudată până la 108 metri.

Precizările transmise ZIYUA CARGO:

Un conglomerat de 14 miliarde USD, cu prezență în India, SUA, Italia, America de Sud și Africa, JSW Group face parte din grupul O.P. Jindal cu amprentă puternică în sectoarele economice, și anume Oțel, Energie, Infrastructură, Ciment, Sport, Mobilier și Vopsele.

Cu o experiență de peste 100 de ani, JSW Steel Italy Piombino S.p.A este singurul producător italian de șină nesudată până la 108 metri.

Șinele și echipamentele feroviare produse la Piombino au fost folosite de statul italian pentru construcția întregii rețele italiene încă din 1908. Continua modernizare a liniei de producție a șinelor Piombino a permis companiei să ajungă la o poziție de lider la nivel internațional și să devină unul dintre cei mai importanți jucători pe piața șinelor și a echipamentelor feroviare.

Compania deține un Certificat de Conformitate emis de AFER pentru piața românească.

SW Steel Italy Piombino lucrează în concordanță cu un cadru strict de asigurare a calității conceput pentru a monitoriza toate etapele procesului de producție în vederea asigurării conformității deplină a șinelor finite cu cerințele stricte cerute de piață. Fiecare șină este inspectată manual de către o echipă de profesioniști cu calibre speciale pentru o verificare finală a dimensiunilor și a conformității cu calitatea suprafeței.

În următoarea perioadă, JSW Steel Italy Piombino va muta lumea în viitor cu cea mai bună tehnologie-șină tratată de 120 m lungime

Alegerea de a opera pe piețele internaționale situate pe cinci continente, unde concurența este din ce în ce mai selectivă, presupune a avea o organizare a companiei capabilă să satisfacă cerințele clientului la timp, eficient și cât mai rapid.

Logistică eficientă pentru clienți

Uzina din Piombino dispune de un centru de service intern (CSE), creat în 2010 pentru depozitarea șinelor lungi în spații dotate dedicate, unde este posibilă și manipularea șinelor cu lungime de la 4 la 108 metri pentru operațiuni suplimentare de finisare solicitate de client, cum ar fi: tăiere șină în dimensiuni mai mici; foraj; ambalare.

Capacitatea de încărcare este de 6 trenuri/zi. Cu autocamioane se pot livra șine și produse lungi, cu o capacitate de încărcare de aproximativ 200 camioane/zi.

Flexibilitate maximă și servicii punctuale la nivel mondial

Toate activitățile de logistică sunt desfășurate de Piombino Logistics, o întreprindere JSW.

Șina poate fi livrată prin: vapor; cale ferată; camion; container (pentru scop special).

Transportul pe șină direct de la debarcaderul JSW Steel Italy Piombino, asigură o optimizare a lanțului logistic global cu eliminarea activităților nevalorice. Serviciile la standarde înalte sunt posibile datorită manipulării limitate a produsului și unei manipulări precise a fiecărui tip de șină cu flexibilitate maximă în aprovizionare.

Soluții tehnologice pentru o piață în expansiune

Necesitatea de a reduce timpul de călătorie pe calea ferată fără a compromite confortul și siguranța pasagerilor, are nevoie de investiții continue în noi tehnologii, cercetare și dezvoltare, studiul materialelor rezistente și performanțele acestora și, nu în ultimul rând, resurse umane competente.

În domeniul high-speed JSW Steel Italy Piombino este partenerul ideal pentru orice tip de client, capabil să ofere suport pornind de la studiul proiectului, implementarea acestuia și asistența post-vanzare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.