Noul drum Tunari-Cosmopolis Plaza s-a deschis circulației

Noul drum de legătură între localitatea Tunari și cel mai mare retail park din nordul Capitalei, Cosmopolis Plaza, a fost deschis circulației, în 11 iunie, după finalizarea lucrărilor într-un timp-record de doar 6 luni.

Această nouă cale de acces rutier este rezultatul unei coordonări urbanistice public-private, care are ca scop să ofere acces ușor și rapid la cea mai mare arie comercială din zonă. 

Drumul este prevăzut cu o bandă pe sens și este accesibil tuturor locuitorilor din Tunari și localitățile învecinate, care doresc să facă cumpărături de la magazinele din retail park-ul Cosmopolis Plaza, fără a necesita trecerea prin cartierul Cosmopolis. 

Lucrările la acest proiect au început în septembrie 2023. Tronsonul face parte din viitoarea șosea care va conecta, în viitorul apropiat, localitatea Tunari și localitățile învecinate direct la Autostrada A3, via Cosmopolis Plaza.

Este o facilitate deosebită pentru toți locuitorii din zona de nord a Capitalei. Această nouă rută unește comunități și este o oportunitate pentru toți locuitorii din împrejurimi de a avea acces la un spațiu modern de cumpărături și la produse de înaltă calitate. Suntem încântați să fim parte din realizarea acestui proiect și să contribuim la dezvoltarea continuă a zonei. În numele echipei Cosmopolis, dorim să mulțumim autorităților locale din Tunari pentru implicare și colaborarea în acest proiect. Rezultatul pe care l-am obținut împreună este dovada că în România pot fi făcute lucrări de calitate, în timp scurt de execuție și care să ofere beneficii reale locuitorilor”, a declarat Ozan Tuncer, CEO al Cosmopolis

Opus Land Development are printre planurile de investiții din acest an și extinderea cartierului Cosmopolis, care are acum peste 15.000 de locuitori, dar și aducerea de branduri internaționale importante în Cosmopolis Plaza, cel mai mare retail park din Nordul Capitalei. 

Cosmopolis este cel mai amplu proiect rezidențial din România, construit după 1989, ce avea deja 15.000 locuitori, la finalul lui 2023. Investiția, în valoare de 430 milioane de euro, dispune, în afara Cosmopolis Plaza, de un centru medical (Affidea Cosmopolis), o biserică ortodoxă și o moschee, 4 parcuri și tot atâtea locuri de joacă,   50 piscine exterioare.

Alte facilități: plajă privată pe malul lacului natural din apropiere, terenuri de sport (1 teren fotbal, 1 teren tenis privat), servicii de pază și supraveghere cartier 24/24h (atât prin intermediul echipelor de pază, cât și al camerelor fixe de supraveghere), transport pe ruta Pipera și retur, sală de fitness (Cosmopolis Gold Gym), birou pentru impozite și taxe locale, service auto (ITP și vulcanizare), spălătorie auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.