Pegasus Airlines a reluat zborurile cargo

Pegasus Airlines a reluat cursele cargo, în urma suspendării temporare a tuturor zborurilor sale în cadrul măsurilor luate și al restricțiilor impuse în lupta împotriva pandemiei COVID-19.

Înainte de criză, Pegasus prestase servicii de transport de marfă în aeronavele sale de pasageri cu corpuri înguste, dar acum și-a transformat aeronava A321 neo pentru pasageri, în conformitate cu reglementările naționale și internaționale, în scopul transportului de marfă suplimentară în interiorul cabinei, pentru a crește capacitatea și a transporta mai multă greutate.

În prima etapă, Pegasus Airlines va încărca marfa în aeronave din centrul principal, aeroportul Sabiha Gökçen din Istanbul, și aeroporturile Izmir și Antalya din Turcia, pentru transportul către destinațiile interne și internaționale din rețeaua de zbor.

Prin reluarea zborurilor sale de marfă folosind capacitatea crescută a aeronavei sale neo A321, Pegasus Airlines ajută la satisfacerea cererilor companiilor care importă și exportă, urmărind astfel să ofere o valoare adăugată economiei naționale prin efectuarea de zboruri de marfă către destinații interne și internaționale în rețeaua sa de zbor.

Despre Pegasus Airlines

Pegasus Airlines a fost fondată în 1990 cu misiunea că toată lumea are dreptul să zboare. De la lansarea serviciilor programate în 2005, Pegasus Airlines a devenit prima companie turistică de top din Turcia și una dintre avioanele de aviație ale regiunii, cu o rețea în creștere de 113 destinații, dintre care 35 în Turcia și 78 de destinații internaționale în 44 de țări, inclusiv Turcia în toată Europa, Rusia și Caucaz, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Asia.

Pegasus Airlines a lansat primele zboruri charter în 1990 și apoi a fost achiziționată de ESAS Holding în 2005, de atunci operează zboruri programate, oferind oaspeților zboruri punctuale și de tranzit la prețuri competitive, confortabile și punctuale operate cu cea mai nouă aeronavă în auspiciile modelului său low-cost. În plus, din 2018 Pegasus este acum „compania aeriană digitală a Turciei”, investind puternic în tehnologia de ultimă generație în misiunea sa de a digitaliza zborurile și serviciile pentru clienți, alături de inovații unice, pentru a oferi o experiență invitată perfectă.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.