PENNY deschide un nou magazin în județul Suceava: la Dumbrăveni

Planul de expansiune al discounterului PENNY România continuă prin deschiderea unui nou magazin în Dumbrăveni, județul Suceava, astfel că rețeaua ajunge la 279 de unități.

Magazinul PENNY din Dumbrăveni are o suprafață totală de 854 mp și patru case de marcat. Cei 14 angajați îi așteaptă pe clienți la cumpărături, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 7:30 – 21:00, iar duminica, între 8:00 și 19:00. Totodată, magazinul dispune de 61 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

„Design-ul noului magazin din Dumbrăveni, județul Suceava, este modern și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, noul PENNY oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate”, se precizează în comunicatul transmis ZIUA CARGO.

Fiecare nou magazin din rețeaua PENNY integrează toate elementele identității vizuale PENNY Punct și ale conceptului de comunicare „Economisim bani, nu dragoste.”

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 279 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din 5.000 de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.