PlanRadar: Alina Turcu a fost numită regional manager România

PlanRadar, liderul european în tehnologia de digitalizare a documentației și a comunicațiilor în proiecte imobiliare, de construcții și inginerie, a numit-o pe Alina Turcu în funcția de Regional Manager pentru operațiunile companiei în România. Această s-a alăturat echipei de vânzări PlanRadar, în 2022, și a ocupat această poziție anterior noii numiri.

Alina Turcu

 Precizările transmise ZIUA CARGO:

Cu o experiență vastă în domeniul soluțiilor digitale și al telecomunicațiilor, carieră Alinei Turcu se întinde pe o perioadă de peste 20 de ani, cu poziții de conducere în departamentele de vânzări. Alina are o licență în Finanțe și Relații Economice, două masterate în Afaceri Externe și Comunicare Socială și PR și și-a actualizat continuu abilitățile și domeniile de expertiză.

 „Sunt onoratã să ocup această poziție în cadrul PlanRadar România, într-un moment în care piața construcțiilor și a imobiliarelor se află pe un trend ascendent, în ciuda predicțiilor pieței. Vom urmări în continuare o creștere smart a portofoliului de clienți, deoarece avem un produs excelent și o viziune clară pentru viitor”, confirmă Alina Turcu. 

Bojan Petkovic, directorul PlanRadar pentru Europa de Vest, despre noul rol al Alinei Turcu: „Pe lângă experiența să în vânzări la nivel local, Alina ne va ajută în extinderea proiectelor actuale,în  înțelegerea mai bună a clienților noștri, dar și în generarea de noi oportunități. Există potențial pe piață și suntem pregătiți.”  

PlanRadar este o platformă digitală SaaS de gestionare a terenului, premiată, pentru documentație, gestionarea sarcinilor și comunicare în industria de construcții. Compania PlanRadar a fost fondată, în 2013, și are 16 reprezentanțe în întreaga lume, inclusiv în București. 

Aplicația digitalizează toate procesele zilnice și comunicarea în domeniul imobiliar și al construcțiilor, conectează toate părțile implicate în proiect și oferă acces în timp real la datele valoroase ale proiectului, permițând echipelor să crească calitatea, să reducă costurile și să crească productivitatea. 

În prezent, peste 120.000 de profesioniști folosesc PlanRadar pentru a urmări, a se conecta și a rezolva probleme pe șantier și în afară acestuia. PlanRadar este disponibil în prezent în 20 de limbi și poate fi utilizat pe toate dispozitivele IOS, Windows și Android.

Despre Alina Turcu

Alina Turcu ocupă, din august 2023, funcția de regional manager PlanRadar România și are misiunea de a crește echipa și baza de client locali. Anterior numirii în funcție, Alina a ocupat funcția de sales manager în cadrul companiei, încă de la intrarea pe piață a acesteia în România.

 Cu o experiență vastă în vânzări în telecomunicațîi și soluții digitale, Alina Turcu consideră că „abordarea strategică și atenția la detalii sunt premisele de creștere în noul mandat”. 

 Alina Turcu a studiat Finanțe și Relațîi Economice, are 2 mastere în External Business Affairs (Universitatea Româno-Americană) și Comunicare socială & PR (SNSPA) și a urmat o serie de cursuri și programe de perfecționare în vânzări, people management și business growth. 

În timpul liber, Alinei îi place să citească, să schieze sau să înoate. 

Despre PlanRadar

PlanRadar este o platformă digitală SaaS de gestionare a terenului, premiată, pentru documentație, gestionarea sarcinilor și comunicare în cadrul proiectelor de construcții și imobiliare. Platforma funcționează în întreaga lume, în prezent în peste 75 de piețe. PlanRadar digitalizează toate procesele zilnice și comunicarea în domeniul imobiliar și al construcțiilor. Platforma conectează toate părțile interesate de proiect și oferă acces în timp real la date valoroase ale proiectului, permițând echipelor să crească calitatea, să reducă costurile și să realizeze lucrările mai rapid. Platforma ușor de utilizat adaugă valoare fiecărei persoane implicate în ciclul de viață al unei clădiri, de la antreprenori și ingineri până la administratori de proprietăți și proprietari, cu capacități flexibile pentru toate dimensiunile și procesele companiilor. În prezent, peste 120.000 de profesioniști folosesc PlanRadar pentru a urmări, a se conecta și a rezolva probleme pe șantier și în afara acestuia. PlanRadar este disponibil în prezent în 20 de limbi și poate fi utilizat pe toate dispozitivele IOS, Windows și Android. Cu sediul central în Viena, Austria, PlanRadar are 16 birouri în întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.