Plata biletelor pentru transportul în comun din Galaţi, prin 24pay

24pay anunţă extinderea serviciului de plată a biletelor de transport în comun în oraşul Galaţi, fiind aplicaţia mobilă cu cea mai mare acoperire la nivel naţional pe acest segment. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Această nouă facilitate este posibilă datorită semnării unui parteneriat între 24pay și compania Transurb, ce permite locuitorilor din orașul Galaţi și din împrejurimi să se bucure de o metodă modernă de plată a titlurilor de călătorie. Astfel, se pot achiziţiona bilete pentru transportul în comun de pe telefonul mobil, prin simpla accesare a secţiunii „Transport public”, iar plata se face simplu și rapid, direct din aplicație, cu cardul bancar sau prin SMS. De asemenea, cu această ocazie, utilizatorii 24pay pot accesa şi alte servicii disponibile în aplicaţie, precum plata facturilor, reîncărcarea electronică, plata biletelor de tren, a rovinietei sau a poliţei RCA. 

„Anul 2023 a fost unul extrem de activ pentru 24pay, în termeni de lansări de noi proiecte şi îmbunătăţiri ale aplicaţiei. Suntem bucuroşi să îl încheiem în aceeaşi notă dinamică şi să anunţăm un nou serviciu util: posibilitatea achiziţiei titlurilor de transport Transurb Galaţi. Aplicaţia 24pay s-a lansat ca o aplicaţie dedicată zonei de transport public, acesta fiind în continuare un segment extrem de apreciat de utilizatori, pe care facem eforturi constante să îl extindem. Obiectivul nostru e de a pune la dispoziţia unui număr tot mai mare de români posibilitatea de a scăpa de grija plăţilor în câţiva paşi digitalizaţi. Aceştia trebuie doar să descarce 24pay app, să-şi înroleze cardul pentru plăţi, să aleagă serviciul dorit şi să se bucure de beneficii”, a declarat Utku Ogrendil, CEO 24pay şi PayPoint Services. 

„Ne face plăcere să venim în întâmpinarea locuitorilor din Galaţi cu o metodă modernă şi sigură de plată a titlurilor de călătorie. Semnarea parteneriatului cu 24pay este în linie cu obiectivul companiei noastre de a oferi opţiuni de plată confortabile, direct de pe telefonul mobil, în câţiva paşi simpli. Suntem convinşi că această nouă colaborare se va bucura de rezultate foarte bune, iar atât locuitorii cât și vizitatorii oraşului Galaţi vor aprecia beneficiile puse la dispoziţie de aplicaţia 24pay”, a declarat Ghiță Paraschiv, director general Transurb Galaţi. 

Aplicația 24pay pune la dispoziţie utilizatorilor plata pentru servicii de transport public în 19 localități: Galaţi, București, Arad, Baia Mare, Botoşani, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Iași, Oradea, Piatra Neamţ, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Reşiţa, Roman, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Târgu-Jiu, Timişoara. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.