Plata cu telefonul: DKV Mobility cooperează cu EG Group Benelux

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, este în continuă expansiune a rețelei de acceptare a plăților mobile. Prin funcția de plată DKV APP&GO a aplicației DKV Mobility, clienții DKV Mobility își pot plăti acum tranzacțiile de alimentare cu smartphoneul la peste 500 de benzinării cu sau fără personal, de tipul Esso, Texaco și Firezone în Belgia, Olanda și Luxemburg – operate de EG Group, cu sediul la Breda, în Olanda, ce este unul dintre furnizorii mondiali de top din sectoarele de comerț și servicii alimentare și de petrol.

„Parteneriatul cu EG înseamnă conectarea unor brand-uri mari de combustibili, precum Esso și Texaco, la rețeaua noastră de plată prin telefonul mobil. Prin adăugarea acestor brand-uri la rețeaua noastră de plăți mobile, facem următorul pas într-un parteneriat deja existent și de succes, ce le va oferi clienților noștri o cale simplă și eficientă de plată a carburantului via smartphone”, spune Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

„EG Group este mândru de colaborarea reînnoită cu DKV. Aceasta oferă comoditate clienților noștri din Olanda, Belgia și Luxemburg: plata cu telefonul mobil este rapidă, contactless și sigură. Nu este nevoie ca cineva să se dea jos din mașină (dacă nu se dorește) și se poate finaliza plata carburantului prin aplicația DKV Mobility. Plata prin smartphone este una dintre cele mai noi tehnologii în lumea carburanților, iar stațiile EG Group trebuie, de asemenea, să țină pasul cu aceste inițiative. Astfel, suntem încântați ca acest proiect să fie lansat curând”, spune Laurent Grobet, country manager Benelux la EG Group.

Funcția de plată DKV APP&GO este disponibilă în peste 3.000 de benzinării în Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Italia, Luxemburg și Olanda.

DKV Mobility

DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, cu un prestigiu de ~ 90 de ani. Aproximativ 259.000 de clienți care dețin un card active își pot alimenta și încărca vehiculele la cea mai mare rețea de acceptare independentă de energie din Europa; inclusiv ~67.000 de stații de alimentare convenționale, ~344.000 de puncte de încărcare EV și ~20.000 de stații de alimentare alternative. În plus, DKV Mobility este și furnizorul european de top de soluții de plată a taxelor, oferind soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule și soluții digitale inovatoare la aproximativ 30.000 de stații de service. Ca parte a soluțiilor noastre financiare, suntem un furnizor de top de servicii de rambursare TVA. Cu aproximativ 1.700 de angajați, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 12 miliarde de euro și un venit de 492 milioane de euro în 2021. Scopul nostru este de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil pentru mobilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.