Porsche Finance Group România a numit primul CEO român

Porsche Finance Grou anunță schimbări importante în structura de conducere. Astfel, de la 1 martie, Helian Redai a preluat funcția de chief executive officer.

Helian Redai

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Helian Redai are o experiență de 20 ani în companie, în departamentele de vânzări și marketing, de unde a inițiat și implementat soluții inovatoare de finanțare și mobilitate, inclusiv abonamentul auto.

Sunt recunoscător pentru încrederea oferită de companie, încă din primul an de activitate. Am avut mereu alături o echipă remarcabilă care a dovedit că Porsche Finance Group are capacitatea de a se adapta pentru a fi alături de clienți, persoane fizice și companii, cu servicii de finanțare pentru acces facil la cele mai moderne soluții de mobilitate. Vom continua să investim și să lansăm produse și servicii unice, în paralel cu accelerarea procesului de digitalizare, pentru a oferi clienților cea mai bună experiență”, a declarat Helian Redai, CEO Porsche Finance Group România.

Helian Redai s-a alăturat companiei Porsche Finance Group România în 2003, din poziția de Area Sales Manager. După patru ani a preluat conducerea Diviziei de vânzări și marketing, mandat pe care l-a împlinit cu succes până la începutul anului 2022, când a fost numit chief sales officer (CSO).

Lui Helian Redai i s-a alăturat la conducerea organizației Christian Strassgschwandtner, cel care a preluat poziția de CFO, începând cu aceeași dată. Christian a fost anterior CEO Porsche Finance Group Bulgaria, contribuind la lansarea diviziei de asigurări auto a companiei pe piața bulgară.

Christian Strassgschwandtner

România a jucat mereu un rol foarte important la nivelul grupului, prin inovațiile în materie de produse de finanțare, asigurare sau management de flotă, cât și prin calitatea personalului de aici. Mă bucur să pot continua alături de actualii colegi proiecte importante pentru dezvoltarea mobilității, cu impact direct asupra calității vieții”, a declarat Christian Strassgschwandtner, CFO Porsche Finance Group Romania.

Noua echipă de conducere urmărește consolidarea poziției de lider a grupului pe toate segmentele, continuarea procesului de digitalizare și dezvoltarea de programe axate pe experiența clientului.

Despre Porsche Finance Group

Porsche Finance Group este furnizorul de soluții complete și eficiente de mobilitate pentru clienții mărcilor concernului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Cupra, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN și Das Weltauto. Grupul este prezent pe piața românească din 1999, fiind unul dintre pionierii segmentului local al finanțărilor auto, și include în prezent cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Bank, Porsche Mobility și Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienților săi soluții eficiente și rapide pentru achiziționarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziționare directă, în showroom, finanțare prin leasing sau credit, asigurare pentru mașină, o administrare eficientă a flotelor de mașini, precum și soluții inovatoare de mobilitate cum ar fi car sharing, rent-a-car și abonament auto.

Porsche Leasing România IFN oferă leasing financiar și credit auto pentru persoane fizice și companii. 

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO și RCA. 

Porsche Bank Romania SA furnizează servicii bancare clienților persoane fizice si juridice.

Porsche Mobility a fost înființată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, leasing operațional și soluții inovatoare de mobilitate, cum ar fi car-sharing, Abonamentul auto și închiriere.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru mașinile noi și rulate, achiziționate în leasing sau credit prin companiile grupului sau pentru cele achiziționate cu plata în numerar.  

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internațională specializată în servicii de finanțare și asigurare auto. Porsche Holding are experiență îndelungată în finanțarea și asigurarea auto și este parte a Volkswagen Group. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.