Poșta Română va achiziționa scanere mobile ergonomice

Poșta Română va achiziționa, din fonduri nerambursabile în valoare de 260.000 de dolari, scanere mobile ergonomice, în baza a două proiecte ce au fost aprobate şi urmează a fi finanţate de Uniunea Poştală Universală (UPU).

„Banii vor fi utilizaţi pentru achiziţionarea de scanere mobile ergonomice care vor oferi posibilitatea operatorilor să aibă mâinile libere în timpul manipulării trimiterilor poştale şi să reducă, astfel, timpul petrecut cu folosirea unui scaner obişnuit. Dispozitivele vor fi instalate pe o mănuşă cu buton de acţionare. Totodată, vor fi achiziţionate câte un echipament cu raze X şi un echipament de detecţie substanţe explozive, necesare pentru dotarea Biroului de Schimb Internaţional (BSI) Otopeni”, informează compania.

Cele două proiecte prezentate de Poşta Română au reuşit să atragă fonduri nerambursabile din partea Fondului de Ameliorare a Calităţii Serviciilor al Uniunii Poştale Universale (QSF) şi urmează să fie implementate în următoarele 18 luni.

Obiectivul QSF este îmbunătăţirea calităţii serviciilor, eliminarea legăturilor slabe şi asigurarea durabilităţii reţelei poştale globale UPU. Astfel, aceştia furnizează o platformă de finanţare pentru dezvoltarea şi implementarea proiectelor naţionale şi multinaţionale cu privire la toate serviciile poştale internaţionale, în special în ceea ce priveşte îmbunătăţirea calităţii serviciilor pe lanţul logistic poştal.

„Profităm de fiecare ocazie pentru a atrage capital necesar pentru dezvoltarea companiei. Poşta Română intenţionează să depună, în viitor, şi alte proiecte pentru a atrage finanţare în scopul achiziţionării de echipamente, dar şi a dezvoltării de produse şi servicii”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.