Premieră în România: Best Forklift Driver

În cadrul expozției de transport și logistică TransLogistica, eveniment care se va desfășura în perioada 14-17 octombrie 2015 la Romexpo București, se va desfășura concursul Best Forklift Driver, care este destinat companiilor care au angajați stivuitoriști și desfășoară activități profesionale în care comercializează sau utilizează echipamente de ridicare de tip stivuitor.

Pe lângă caracterul competițional, Best Forklift Driver își propune și un obiectiv educațional, prin stimularea gradului de interes pentru această meserie și industrie.

Mai mult decât atât, concursul are valențe sociale, organizatorii propunandu-și ca, împreună cu sponsorii și partenerii, să școlarizeze 10 tineri din casele de copii, care ajung la majorat în acest an și sunt nevoiți să părăsească sistemul instituționalizat.

Demarat pentru prima dată în România, Best Forklift Driver se bucură de susținerea companiilor: Toyota Material Handling, DB Schenker Logistic Romania, Gebrüder Weiss Holding AG, Delfinul Trans Oil, Still și Mega Image.

Înscrieri până pe 28 septembrie

Înscrierile candidatilor la concursul Best Forklift Driver se realizează electronic, la adresa pr@translogistica.ro, pana la data de 28 septembrie 2015. Candidații trebuie să posede autorizaţie de stivuitorist cu vizele și prelungirile valabilităţii aferente și să prezinte o fișă de aptitudine/adeverinţă medicală de medicina a muncii care să ateste că este apt pentru practicarea meseriei de stivuitorist. Înscrierea se poate realiza și telefonic, cu condiţia prezentării documentelor precizate anterior până la data de 28 septembrie.

În cadrul competiției se pot înscrie stivuitoriști – angajați sau persoane fizice autorizate în cadrul unor societăți comerciale. Nu este obligatoriu ca aceste companii să fie expozante în cadrul evenimentului TransLogistica 2015.

Companiile care sunt expozante au dreptul de a înscrie un utilaj și un stivuitorist în mod gratuit. Suplimentar, vor plăti conform tabelului de mai jos. Companiile externe – care nu participă ca și expozanți – vor plăti pentru înscrierea în concurs urmatoarele tarife, în EUR, fără TVA:

stiv_tarife

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.