Premiul Forbes Best Cities For Business Brașov 2023, acordat TotalEnergies Marketing România

TotalEnergies Marketing România anunță recunoașterea primită la evenimentul Forbes Best Cities For Business Brașov 2023, desfășurat la Hotelul Radisson Brașov.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Acest prestigios elogiu subliniază contribuția semnificativă a TotalEnergies Marketing România la dezvoltarea economică a regiunii Brașov, punând accentul pe angajamentul Companiei pentru dezvoltarea afacerilor robuste și sustenabilitate.

Organizat de Forbes România, evenimentul a celebrat Brașovul ca destinație principală pentru afaceri și investiții, evidențiind rolul vital al companiilor cu impact semnificativ, precum TotalEnergies Marketing Romania, în prosperitatea locală. Recunoscuți pentru excelența în domeniu, influența TotalEnergies Marketing Romania se extinde dincolo de simpla prezență în afaceri, având un impact pozitiv asupra comunității locale.

Compania setează constant obiective strategice de reducere a amprentei de carbon pentru fabrica din localitatea Cristian, Brașov – una dintre cele mai moderne din Europa. Anul acesta, depozitul central al TotalEnergies Marketing Romania de la București a fost relocat la Brașov. Astfel, locația din Cristian atinge astăzi o capacitate de 10.000 de paleți. Această mutare strategică reușește să reducă considerabil emisiile de CO2 produse, cu până la 67%, prin eliminarea necesității realizării transporturilor pe ruta Cristian-București. În acest moment, TotalEnergies Marketing Romania are în derulare un proiect de instalare panouri voltaice pentru ca fabrica din Cristian, Brașov să producă energie verde care să acopere o bună parte din operațiunile de producție. 

La ceremonia de premiere, Codruța Leonte, Public Affairs manager la TEMRO, a comentat: „A fi onorat de Forbes nu doar recunoaște contribuția noastră la peisajul economic, dar și subliniază angajamentul nostru de a menține standarde înalte în excelența operațională și serviciul pentru clienți. Această recunoaștere ne motivează să continuăm să vizăm excelența în toate aspectele operațiunilor noastre.”

Premiul Forbes Best Cities For Business Brașov 2023 reprezintă mai mult decât o simplă recunoaștere pentru TotalEnergies Marketing Romania, este o forță motrice care inspiră Compania să mențină și să crească standardele de excelență. Mai mult, face parte din motivația echipei de a inova și perfecționa serviciile în mod constant, asigurându-se că nu doar îndeplinesc, ci și depășesc așteptările clienților. Acest premiu reafirmă dedicarea echipei TotalEnergies Marketing Romania de a integra practici sustenabile în modelul de afaceri, având astfel un impact profund și durabil asupra comunităților în care și pentru care lucrează.

Despre TotalEnergies

TotalEnergies este o companie globală multi-energie care produce și comercializează energie: petrol și biocombustibili, gaze naturale și gaze verzi, surse regenerabile și electricitate. Cei 105.000 de angajați ai noștri sunt dedicați unei energii care este din ce în ce mai accesibilă, mai curată, mai fiabilă și mai accesibilă pentru cât mai mulți oameni. Activă în peste 130 de țări, TotalEnergies pune dezvoltarea durabilă în centrul proiectelor și operațiunilor sale pentru a contribui la bunăstarea oamenilor.

Despre TotalEnergies Marketing România 

TotalEnergies Marketing Romania gestionează patru linii de activitate: lubrifianți, AdBlue, bitum și fluide speciale,  biroul comercial in Bucuresti, fabrica de productie lubrifianti in Cristian – Brasov, depozit de stocare bitum in Ozun-Covasna. Vânzările inregistrate în 2021 au ajuns la 106 kt și reprezintă 15% din piața românească, atât Lubrifianți, cât și Bitum.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.