Premiul pentru cea mai bună clădire logistică din România a mers la CTPark Bucharest West

Un depozit din CTPark Bucharest West a obținut premiul pentru cea mai bună clădire logistică din România.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

CTP a câștigat premiul Warehouse Development & Developer la CIJ AWARDS Romania 2020, cel mai longeviv eveniment de premiere a domeniului imobiliar comercial din România, în cadrul galei din 3 decembrie.

Premiul reprezintă o recunoaștere a poveștii de succes a CTP ca dezvoltator european pe piața din România. În doar cinci ani, compania a devenit cel mai mare dezvoltator și administrator de parcuri industriale și logistice premium din țară, oferind soluții logistice de înaltă performanță clienților săi.

Proiectul pentru care CTP care a primit recunoaștere este Depozitul BUW17, cea mai vastă clădire de înaltă performanță din România, cu o suprafață totală de 140.000 mp.

Noul depozit construit în cadrul CTPark Bucharest West, situat pe Autostrada A1, la km 23, este o clădire integrală cu 140 de docuri, 15 drive-in-uri și 700 m lungime, care oferă astfel eficiență ridicată pentru toți cei care o folosesc.

Mai mult, aceasta depășește toate standardele din România: dispune de iluminat complet cu LED-uri, utilizează o instalație de bazine de retenţie a apelor pluviale și, la fel ca majoritatea clădirilor CTP, are certificare BREEAM Excellent. Investiția CTP în proiect se ridică la 60 de milioane de euro.

În plus, compania își propune să-și neutralizeze amprenta de carbon până în 2023, având la bază două direcții principale: certificarea BREEAM pentru întregul portofoliu de clădiri și conservarea pădurilor din vecinătatea depozitelor nou construite. Deja 95% din portofoliul CTP din România deține certificarea BREEAM.

Ana Dumitrache, Country Manager CTP Romania, a declarat: „Este o adevărată onoare să fim creditați de profesioniștii din industrie pentru un proiect cu care ne mândrim. CTPark Bucharest West face parte din inițiativa prin care contribuim la construirea unui viitor mai bun. Parcul a fost conceput astfel încât să răspundă celor mai înalte standarde de eficiență, confort și sustenabilitate de care are nevoie orice partener. Acest premiu ne consolidează încrederea în sustenabilitatea proiectelor noastre și dorim să le mulțumim clienților noștri pentru faptul că suntem prima lor opțiune.”

CTP a intrat pe piață în 2015 și a devenit rapid lider în industrie. În prezent, are 15 parcuri logistice de succes (CTPark) în România, cu o suprafaţă disponibilă spre închiriere (GLA) de peste 1.250.000 mp de depozite clasa A, răspândite în 10 orașe. CTPark Bucharest West oferă o suprafață de peste 200.000 mp pentru peste 100 de companii care activează în domeniul comerțului electronic și al logisticii. La nivel european, CTP deține o suprafață brută de 6 milioane mp, pe care își propune să o extindă la 10 milioane mp până în 2023.

Despre CIJ AWARDS Romania

CIJ AWARDS reprezintă cel mai longeviv eveniment de premiere a domeniului imobiliar comercial din România. Acestea au evoluat continuu în ultimii 13 ani pentru a ține pasul cu schimbările din piața imobiliară locală, regională și internațională. Pe 3 decembrie 2020 a avut loc cea de-a 13-a ediție.

Despre CTP

CTP este un dezvoltator și administrator european de proprietăți comerciale care oferă servicii complete în sectorul imobiliar. Compania este specializată în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.