Primele spații ale CTPark Bucharest North vor fi deschise în toamnă

Primele spații operaționale, de 20.000 mp, ale CTPark Bucharest North, vor putea a fi folosite, în această toamnă, la finalizarea construcției, urmând ca iar parcului va fi dezvoltat în etape, până la sfârșitul anului 2021, potrivit unui comunicat al dezvoltatorului.  

Primul client al CTPark Bucharest North este DSV Group, un furnizor global de transport și logistică și un partener pe termen lung al CTP. Cei 10.000 mp închiriați de către DSV Group au fost construiți în funcție de nevoile grupului, 100% personalizat și adapat la cerințele solicitate, urmând să fie gata în această toamnă.

Parcul este situat în Ștefănești, județul Ilfov, are o suprafață totală de 21 ha cu o deschidere largă și acces facil la șoseaua de centură a Bucureștiului, în apropiere de Autostrada A3, ceea ce-l face ușor de tranzitat. Investiția totală în noul parc logistic se ridică la 65 de milioane de euro.

CTPark Bucharest North va avea un spațiu operațional de 100.000 mp, pentru care compania a obținut autorizația de construire, iar lucrările sunt deja începute. 

Ana Dumitrache

Ana Dumitrache, Country Manager CTP, a declarat: „CTPark Bucharest North este o dovadă a perseverenței noastre de a continua să ne extindem cu noi spații în jurul Bucureștiului și a abordării noastre specifice prin care oferim servicii integrale, end-to-end, ceea ce reprezintă un avantaj în relația cu partenerii noștri. Cu cei 20.000 mp ce vor fi gata în noiembrie și cu cei 80.000 mp închiriabili până la finalul lui 2021, suntem siguri că investiția noastră de 65 milioane euro în CTPark Bucharest North va transforma parcul în locul ideal pentru afacerile în plină dezvoltare din nordul Bucureștiului.”

CTPark Bucharest North este un parc logistic adaptat pentru nevoile clienților, care oferă soluții flexibile și personalizate prin unități disponibile de închiriat ce variază ca dimensiune între 2.400 mp și 15.000 mp.

Despre CTPark Bucharest North

  • Suprafață totală – 21 ha
  • 10 unități flexibile de depozitare; cinci faze de construcție
  • Spațiu disponibil – peste 100.000 m2 atât pentru companiile mari, cât și pentru întreprinderile mici și mijlocii
  • Investiție – 65 milioane euro
  • Localizare – Ștefănești, județul Ilfov, pe șoseaua de centură a Bucureștiului, aproape de autostrada A3

Calendarul de construcție a CTPark Bucharest North

  • Lucrările de construire au început în martie 2020
  • Primii 20.000 m2 vor fi finalizați în această toamnă
  • Următorii 20,000 m2 vor fi gata în primul trimestru din 2021
  • Lucrările de construcție vor continua, iar parcul urmează să fie finalizat în cursul anului 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.