Programul AQUILA Building Careers, pentru mai mulți studenți

AQUILA extinde numărul studenților participanți la programul de practică AQUILA Building Careers, pe care derulează în parteneriat cu Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității de Petrol Gaze (UPG) Ploiești.

Compania a oferit 19 stagii de pregătire în programul AQUILA Building Careers, în perioada 19 aprilie – 31 mai 2023.

Răzvan Bagherea, director Organizare și Resurse Umane: „Compania derulează de peste 3 ani programe de practică sau internship în parteneriat cu centre universitare, programe care ajută la atragerea și dezvoltarea tinerelor talente, fiind o sursă de viitori potențiali angajați. Anul acesta compania extinde numărul de tineri participanți la program, suplimentând și valoarea burselor acordate. Suntem aproape de tinerii care au în față viitoarea carieră profesională, iar în perioadele setate pentru practică sau internship punem la dispoziția acestora experiența noastră consistentă, oferind tot concursul spre a le prezenta acțiunile pe care le întreprindem constant pentru a ne menține ca lider în domeniul nostru de activitate.”

La finalul stagiului de practică din cadrul programului AQUILA Building Careers, cei mai implicați și proactivi 3 studenți vor primi burse individuale în valoare de 4.500 lei, pe parcursul anului universitar următor, ca modalitate de sprijin în vederea pregătirii în domeniul academic. Studenții care se vor remarca prin rezultate foarte bune sau excelente vor avea oportunități de angajare în cadrul companiei după finalizarea studiilor, dar și dacă programa universitară permite, compania poate oferi job-uri part-time sau full-time, în orice moment.

AQUILA are deschise stagii de pregătire pentru studenții din domenii variate, precum Merceologie și Managementul Calității, Contabilitate și Informatică de Gestiune, Informatică Economică sau Management.

Începând cu anul 2021, compania AQUILA, conform pilonilor asumați prin strategia de sustenabilitate, a încheiat un parteneriat solid și sustenabil cu Universitatea Petrol și Gaze Ploiești în vederea organizării de stagii de practică. Astfel, pe parcursul celor 3 ani, un număr semnificativ de studenți au efectuat stagii de pregătire în cadrul companiei AQUILA, iar absolvenții care sunt recrutați intră în programe specifice care contribuie la construirea bazei unei cariere solide și a unei dezvoltări profesionale pe termen lung.

Compania AQUILA susține diversitatea în cadrul organizației fiind unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu aproximativ 3.000 de angajați și o politică de promovare internă bazată pe competențe. Compania AQUILA este și un important contributor la bugetul de stat, cu peste 15 milioane de lei virați anual la bugetul asigurărilor sociale.

Despre AQUILA

AQUILA operează în România și Republica Moldova, cu un model de afaceri integrat, cu activitate în următoarele segmente de afaceri: distribuție, logistică și transport. AQUILA vinde produse de larg consum în peste 67.000 de puncte de desfacere prin toate canalele de comerț cu amănuntul al bunurilor de larg consum, care acoperă peste 90% din piață. Portofoliul de produse integrat însumează peste 10.000 produse, mărci consacrate din diferite categorii precum: produse de îngrijire personală – Rexona, Dove; dulciuri – Kinder, Raffaello, Snickers sau Mars; cafea – Lavazza; produse de curățenie – Dero, Cif sau Coccolino; mâncare pentru animale de companie – Whiskas, Pedigree; produse igienă – Kleenex, Kotex, Zewa, Tena, Libresse; scutece copii – Huggies; legume congelate și conserve – Bonduelle; smântâna vegetală și frișcă vegetală – Gran Cucina și Hulala; pește și preparate din pește – Frosta.

Compania a fost înființată, în anul 1994, de către antreprenorii Alin Adrian Dociu și Constantin Cătălin Vasile. Din noiembrie 2021 este listată la Bursa de Valori București (BVB), ca urmare a unei oferte publice inițiale în valoare de 367 milioane lei, cea mai mare ofertă publică inițială derulată de o companie antreprenorială românească pe piața de capital locală. Acțiunile companiei (simbol AQ) sunt incluse în indicele de referință BET al Bursei de Valori București și Global All Cap ai FTSE Russell. Compania a obținut nota maximă, 10, în cadrul evaluării VEKTOR efectuată de Asociația Română pentru Relația cu Investitorii – ARIR, în baza a 12 criterii privind guvernanța corporativă și comunicarea cu investitorii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.