QeOPS își extinde suprafața de depozitare la 15.000 mp în CTPark Bucharest

CTP, cel mai mare proprietar și dezvoltator de spații industriale și logistice din România, a extins parteneriatul cu QeOPS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de e-fulfillment și soluții personalizate de logistică din România. Prin această extindere, QeOPS și-a crescut suprafața de depozitare ocupată în CTPark Bucharest la aproximativ 15.000 mp.

Atuul pe care se bazează furnizorul de servicii de e-fulfillment QeOPS este dat de sinergiile cu Cargus, compania de curierat care a intrat în acționariatul QeOPS și cu ajutorul căreia poate astfel oferi servicii complete pe zona de distribuție finală, compuse de la servicii logistice complexe și până la servicii de curierat, reducând timpul pentru preluarea coletelor.

Ana Dumitrache

Unul dintre principalele avantaje ale partenerilor CTP este posibilitatea de a se extinde imediat și în condiții excelente. Este și cazul QeOPS, o companie cu o dinamică formidabilă în ultimii trei ani. Am început colaborarea în 2019, iar anul acesta, QeOPS a făcut pasul către un spațiu de 2,5 ori mai mare decât cel inițial, cu aproape 15.000 mp astăzi. Creșterea aceasta a fost susținută și de infuzia de capital adusă de Cargus, un alt partener al CTP prezent în același parc, CTPark Bucharest, un ecosistem de afaceri unde se creează sinergii multiple între ocupanți”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head CTP România.

CTPark Bucharest este parcul CTP cel mai apropiat de București, care a evoluat de la logistica mare către unitățile mai mici de last mile, curierat, ecommerce și retail în general, fiind amplasat în proximitatea celei mai populate zone din București, zona de vest. Este un parc divers și foarte dinamic, cu rezidenți diferiți, de la prăjitorie de cafea artizanală și tipografie la distributori de utilaje agricole, de feronerie, sisteme de răcire și încălzire, acoperișuri,  distribuitori online de cosmetice, de aparatură medicală și până la producatori de sisteme captare ape pluviale și profile rigips. 

Mai mult decât atât, CTPar Bucharest este în continuă dezvoltare și are în prezent în faza de autorizare și execuție 5 centrale fotovoltaice cu o capacitate totală  instalată de 2.9 MW care vor produce anual 3.811 MWH (echivalentul necesarului anual a peste 2.000 de gospodării), cantitate care urmează să fie distribuită cu prioritate către chiriașii proprii. 

Paul Copil

Am ales parcul industrial CTPark Bucharest datorită amplasării strategice și facilităților oferite, care răspund perfect nevoilor noastre de dezvoltare. Am ținut cont de starea de bine a angajaților, de apropierea de hubul Cargus și de focusul permanent pe excelența operațională. În acest moment, avem peste 50 de clienți, companii medii și marii, care depozitează în spațiile noastre produse diverse de la ace de cusut și până la electrocasnice de mari dimensiuni, cu o rată a erorilor la picking și ambalare de doar 4: 1.000.000. Cu ajutorul tehnologiilor și sistemelor QeOPS si Cargus, clienții noștri beneficiază de un pachet complex de servicii și soluții logistice și last-mile”, a declarat Paul Copil, fondator & CEO al QeOPS.   

CTPark Bucharest este amplasat la km 13 pe autostrada A1, la doar șase kilometri de stațiile de metrou Păcii și Preciziei.  Cu o suprafață totală de 57,9 hectare, dintre care peste 530.000 mp reprezintă suprafața construită, CTPark Bucharest include facilității precum cantină, cabinet medical și o suprafață generoasă de spații verzi.

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,3 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe din România: Arad, Brașov, București, Caransebeș, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta. 

Despre CTP

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale din Europa Continentală în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând peste 9,5 milioane de m² de spații în zece țări. CTP este singurul dezvoltator din regiune cu întregul său portofoliu certificat BREEAM și cu operațiuni neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon din 2021, ceea ce stă la baza angajamentului său de a fi o afacere sustenabilă.

Despre QeOPS

QeOPS reprezintă echipa de profesioniști cu o vastă experiență în logistică pentru ecommerce și retail, fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii  e-fulfillment și soluții personalizate de logistică din România.

Consultanță, proiectare, implementare, estimare, previziune, viteză, calitate, performanță, toate definesc cheia abordării QeOPS  și asigură drumul spre succes al tuturor partenerilor. Din această perspectivă, comunicarea este importantă, ea nu înseamnă pentru QeOPS numai un schimb de mesaje, idei, fapte, impresii, ci un proces complex de ascultare și înțelegere, pentru a putea oferi ulterior, soluții și rezolvare tuturor solicitărilor partenerilor/clienților, care încredințează afacerea lor către QeOPS.

Așadar, QeOPS livrează timp, livrează calitate, livrează performanță, pentru că timpul, mai presus de toate este prețios și totodată, cel care ne guvernează viața.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.