Raben își extinde dezvoltarea, în CTPark Oradea Cargo Terminal

Raben își extinde dezvoltarea în România în CTPark Oradea Cargo Terminal, ajungând la 15.000 mp de spații închiriate cu CTP în toată țara.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar și administrator de proprietăți industriale și logistice listat la bursă din Europa în funcție de suprafața închiriabilă brută (GLA), și-a extins parteneriatul cu Raben Group, principalul operator logistic european, adăugând Oradea ca a patra locație Raben Logistics România în portofoliul CTP România și ajungând la un total de 15.000 mp în întreaga țară.

În cadrul CTPark Oradea Cargo Terminal,  un parc industrial de pionierat, care include primul terminal cargo aerian din România, Raben Group a semnat un contract de închiriere pentru un depozit inovator de mare capacitate, potrivit pentru nevoile diversificate ale clienților săi, cu o suprafață de 1.300 mp. 

„Parteneriatele pe termen lung sunt unul dintre lucrurile pe care CTP le face în mod diferit, iar acest lucru este posibil datorită dimensiunii portofoliului nostru (în România, dar și în Europa), datorită fiabilității cu care livrăm aceeași calitate în tot portofoliul, dar și datorită obiectivului nostru de a construi relații de tip win/win pe termen lung cu clienții noștri, care se traduc în nivelul serviciilor pe care le oferim. Spunem întotdeauna că suntem acolo unde clienții noștri au nevoie de noi, dar îndrăznim să adăugăm că ne aducem clienții parteneri acolo unde suntem noi – ceea ce este și cazul Raben la Oradea”, a declarat Andrei Koszti, Regional Commercial manager CTP România.

Terminalul Cargo CTPark Oradea este construit pe un teren de 14,4 hectare și include trei clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de peste 60.000 mp și numeroase elemente de infrastructură specifice, cum ar fi platforma de parcare a aeronavelor sau calea de rulare care leagă platforma de parcare a aeronavelor de pista aeroportului. 

Situat în partea de vest a României, la doar 10 km de Borș, cel mai mare punct de frontieră de la granița de vest, CTPark Oradea Cargo Terminal beneficiază de o legătură directă cu Aeroportul Oradea și cu centrul industrial Eurobusiness II, dar și cu marile orașe învecinate, precum Timișoara, Arad, Cluj-Napoca, Deva, Debrecen și Budapesta. 

Datorită dezvoltării dinamice a sucursalei noastre din Oradea, căutam o capacitate de depozitare nouă și modernă, iar investiția CTP a creat o astfel de oportunitate. Comunitățile de afaceri în stilul celor din parcul CTP, proximitatea convenabilă față de infrastructură, precum aeroportul sau rețeaua de drumuri, sunt factori care asigură facilități adecvate pentru creșterea ulterioară a afacerii. Noul depozit din Oradea va juca un rol important în strategia noastră de dezvoltare a rețelei interne, dar și de conectare a României cu piețele occidentale, oferind timpi de tranzit mai scurți către țările din Europa Centrală și de Vest”, a declarat Tomasz Nieżwicki, directorul Regiunii CEE, Raben Group.

Prin înființarea acestui nou centru de distribuție în Oradea, Grupul Raben ocupă acum un total de 15.000 mp de spațiu de depozitare în patru parcuri din portofoliul CTP România, grupul fiind prezent și în parcurile CTP din București, Sibiu și Timișoara.

CTP deține depozite de clasă A cu o suprafață totală de aproximativ 2,5 milioane de metri pătrați în mai multe orașe din România, printre care Arad, Brașov, București, Craiova, Oradea, Sibiu și Timișoara.

Despre CTP

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale listate în Europa, în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând 11 milioane de metri pătrați de GLA în 10 țări la 30 iunie 2023. CTP certifică toate clădirile noi în conformitate cu BREEAM Very Good sau mai bine și a obținut un rating ESG “Low-Risk” de la Sustainalytics, subliniind angajamentul său de a fi o afacere sustenabilă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.