Raben Logistics România, al 7-lea depozit național, la Craiova

Raben Logistics România își extinde rețeaua de distribuție națională. Pe 3 august, compania a deschis un nou depozit în Craiova, județul Dolj. Cererea crescută a clienților din zona Olteniei și eforturile constante de a îmbunătății procesele, în special timpul de tranzit, a contribuit la dezvoltarea unui nou punct logistic pe harta României.

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

Creșterea volumelor din ultima perioadă a dus la necesitatea creșterii spațiului de transbordare si mutarea în spații mai mari și pentru depozitele din Arad și Sibiu.

„Livrarea unor servicii de transport de calitate își spune cuvântul. Politica pe care ne-am propus-o in România de a oferii servicii Premium la prețuri competitive a dus la creșterea cererilor în ultima perioadă, fapt care a solicitat creșterea suprafețelor necesare manipulării marfurilor si extinderea rețelei cu un nou depozit. Vom continua să extindem rețeaua națională, pentru a oferi timpi de reacție foarte rapizi. Depozitul din Craiova ne permite să îmbunătățim rutele de transport, să optimizăm costurile și avem acum posibilitatea de a colecta mărfurile în aceeasi zi în care primim comanda, de la clienții din zona Olteniei. Atitudinea proactivă, suportul pe care îl oferim clienților și, nu în ultimul rând soluțiile innovative precum ETA (Estimarea Timpului de Livrare) și PCD (Confirmarea Livrării cu Poză), ambele, soluții gratuite pentru clienții Raben Logistics Romania sunt apreciate de partenerii noștrii care au acces în timp real la informațiile legate de mărfurile lor. Și nu ne vom opri aici, vom continua dezvoltarea rețelei de depozite la nivel national și de implementare a unor soluții tehnologice moderne și utile”, a declarat Valentin Storoj, Director General Raben Logistics România.

Noul depozit din Craiova se află pe Str. Henry Ford, nr. 7B, Craiova, județul Dolj, în incinta Zacaria Parc. Suprafața totală este de 500 m.p. Depozitul va fi folosit ca spațiu de transbordare a mărfurilor și o să deservească din punct de vedere operațional județele Dolj, Olt, Vâlcea, Gorj și Mehedinți, cu o flotă de până la 20 mașini. Noul depozit este interconectat cu depozitele din București și Sibiu pe rute zilnice.

Flexibilitate si calitate crescută pentru livrările și colectările în cele 5 judete acoperite de depozitul din Craiova este principalul beneficiu al clienților noștri”, a declarat Nicoleta Vlădescu, Manager Regional Raben Logistics România.

Ținta pe care o are Raben Logistics România este de a ajunge lider pe piața de grupaj din România, acesta este de fapt obiectivul pe care si-l propune Raben Group, in toate cele 13 țări in care este prezent cu rețea proprie. În aprilie 2020, Raben Logistics România a deschis un alt depozit în Baia Mare, judetul Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.