Raliu pe autostrăzi

politia rutiera autostrada vitezaUn adevărat raliu s-a produs la acest sfârșit de săptămână – dar nu numai – pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța și A3 – București – Ploiești. Nouă şoferi care conduceau cu viteze peste limita legală au prinşi de polițiștii rutieri, unul dintre vitezomani având 213 km/h.

Astfel, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat în 25 martie, pe Autostrada 1 Bucureşti – Vâlcea, la kilometrul 66, un bărbat, de 40 de ani, din Bucureşti, care conducea cu viteza de 213 km/h.

Un alt bărbat, de 32 de ani, din Dâmboviţa, a fost depistat de poliţişti, pe acelaşi segment de autostradă, la kilometrul 88, conducând cu viteza de 186 km/h.

Într-un alt caz, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada 1, segmentul Deva – Nădlac, la kilometrul 550, un bărbat, de 49 de ani, din Arad, care conducea cu viteza de 192 km/h. De asemenea, sâmbătă, poliţiştii rutieri au depistat, pe Autostrada 3 Turda – Borş, la kilometrul 12, un bărbat, de 52 de ani, din Sibiu, care conducea cu viteza de 181 km/h.

Tot pe Autostrada 3 Turda – Borş, la kilometrul 33, poliţiştii au depistat un bărbat, de 25 de ani, din Alba, care conducea cu viteza de 186 km/h.

Totodată, o femeie, de 41 de ani, din Cluj, a fost depistată de poliţiştii rutieri, la kilometrul 30 al aceleiaşi autostrăzi, în timp ce conducea cu viteza de 185 km/h.

Sâmbătă după-amiază, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au prins, pe Autostrada 2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 96, un bărbat, de 25 de ani, din Constanţa, care conducea cu viteza de 183 km/h.

Un alt şofer, un bărbat de 43 de ani, din Sibiu, a fost depistat de poliţiştii rutieri, pe Autostrada 1 Vâlcea – Deva, la kilometrul 283, în timp ce conducea cu viteza de 183 km/h.

Totodată, dumincă, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au prins pe Autostrada 1 Bucureşti – Vâlcea, la kilometrul 43, un bărbat, de 22 de ani, din Galaţi, care conducea cu viteza de 192 km/h.

Poliţiştii i-au sancţionat cu amendă de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, le-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.