Reduceri de până la 40% la standul TUI TravelCenter de la Romexpo

TUI TravelCenter a pregătit și pentru această ediție a Târgului de Turism, reduceri de până la 40 % și oferte speciale pentru toate destinațiile interne și externe, de vara sau de iarnă. Turiștii TUI TravelCenter vor beneficia de oferte și discounturi atât pentru vacanțele la schi, destinațiile exotice, programele festive de sezon cât și pentru vacanțele anului 2018. Ofertele și discounturile speciale sunt valabile pe toată perioada Târgului la standul TUI TravelCenter din pavilionul C2 al Romexpo.

Aceleași reduceri și oferte excepționale sunt active pe perioada târgului și în toate agențiile TUI TravelCenter din București și din țară.

Dintre ofertele speciale promovate de TUI TravelCenter la Târgul de Turism de la Romexpo, din perioada 16.11. – 19.11.2017, menționăm:

• Clienții TUI TravelCenter care achiziționează la stand pachete cu valori între 100 și 1000 euro, inclusiv pachete individuale, primesc automat câte 1 voucher valoric de 25 euro/achiziție, voucher ce va putea fi folosit pentru achiziționarea ulterioară de pachete turistice din rețeaua TUI TravelCenter.

• Clienții TUI TravelCenter care achizitionează de la stand pachete cu valori între 1000 și 2000 euro, primesc automat câte 1 voucher de acces 1 zi la Therme (2 adulti + 1 copil, zona Galaxy)/achiziție.

• Clienții TUI TravelCenter care achiziționează de la stand pachete cu valori între 2000 si 5000 euro, primesc automat cate 1 troller Ironik Ronkato/achiziție.

• Clienții TUI TravelCenter care achiziționează de la stand pachete cu valori peste 5000 euro primesc automat câte 1 ceas marca Vector/achiziție.

“Luna noiembrie este una dintre cele mai bune pentru a rezerva vacanțele estivale. Prețurile sunt mai mici cu până la 40% în această perioadă iar disponibilitatea locurilor de cazare este maximă. Iar românii profită de ofertele Early Booking și își rezervă tot mai din timp vacanțele. De exemplu, rezervările pentru revelion au început încă din august și, pentru unele hoteluri din țară, luna septembrie a venit cu “stop sales”. Este de așteptat ca turiștii care preferă vacanțele charter în Grecia, Spania și Turcia și cei care aleg vacanțele individuale pe litoralul românesc, grecesc, bulgăresc și cel turcesc să profite de reducerile Early Booking și de ofertele speciale pentru toate destinațiile pe care TUI TravelCenter le oferă cu ocazia Târgului de Turism”, declară Cosmin Marinof, Director național de vânzări TUI TravelCenter/ Eurolines.

Unde călătoresc românii

Cererea pentru vacanțele în România a crescut în acest an cu aproxmativ 5 % comparativ cu 2016 și estimăm că acest trend va continua și în 2018.

Turiștii români alocă pentru o vacanță la munte în România un buget mediu de 250-300 euro/persoană (3 nopți cazare+mese). La munte, sunt preferate vacanțele scurte, de weekend, de trei nopți cazare.

Pentru litoralul românesc, durata medie a sejurului este de șase nopți. Bugetul mediu alocat este de aprox. 500 euro/pers/sejur (cazare + mese). În Delta Dunării, cererea a crescut cu 20 % față de 2016

Pentru vacanțele pe pârtiile de schi din România, bugetul mediu alocat este de 500 euro/persoană.

În acest moment, prețurile sunt similare cu cele de anul trecut dar ne așteptăm în urmatoarele luni la creșteri ușoare pentru destinațiile cerute.

Cele mai accesibile destinații exotice

Tot mai mulți români aleg vacanțele în destinații exotice care, în urmă cu câțiva ani, erau mai greu accesibile din punct de vedere al prețului și al conexiunilor cu avionul. Cele mai accesibile pachete de servicii către destinațiile exotice sunt Thailanda (prețul mediu pentru o vacanță de șapte nopți este de 800 euro/persoană, cu zbor plecare din România, însă la TUI TravelCenter sunt oferte în mod constant care pornesc de la 599 euro/persoană) și Punta Cana (preț mediu de 1.400 euro euro/persoană, cu zbor cu plecare din România, avem oferte frecvente de la 999 euro/persoană).

Dar cea mai cautată destinație exotică de revelion rămâne Punta Cana, la care am înregistrat o creștere de 15% a numărului de turiști față de revelionul trecut, mai declară Cosmin Marinof.

Pentru restul anului, Thailanda rămâne în topul preferințelor turiștilor români. Cererea pentru vacanțele în Thailanda s-a majorat cu peste 20% în acest an și apreciem că și anul viitor vom avea un avans de două cifre al vânzărilor pentru această destinație.

În ceea ce privește vacanțele estivale clasice, cele mai solicitate destinații au fost în acest an Turcia, Grecia și Bulgaria.

Pârtiile din Austria, Bulgaria și Franța sunt în top 3 cele mai apreciate de către schiorii români. Aceștia au alocat un bugetul mediu de 700 euro/persoană pentru o vacanță la schi.

Pe lângă creșterea substanțială a cererii pentru vacanțele în România, atât în provinciile istorice, în Deltă și în marile orașe, se remarcă un interes tot mai crescut pentru circuitele în Maroc și sejururile în Cipru. Cuba și Islanda sunt și ele tot mai căutate, ca și circuitele.

Oferte speciale Early Booking ale TUI TravelCenter pe durata Târgului de Turism

Early Booking Antalya

Hotel Diamond Premium 5*, Side, Antalya

Perioada: 02.05-09.05.2018. Prețul include: cazare 7 nopți în cameră dublă standard, all inclusive, transport avion cu plecare din București, taxe aeroport, bagaje, transferuri.

Tarif: 429 euro/persoană.

Early Booking Bulgaria

Hotel Berlin Golden Beach 4*, Nisipurile de aur, Bulgaria

Perioada: 13.06-20.06.2018. Prețul include: cazare 7 nopți în camera dublă standard, all inclusive, transport individual.

Tarif: 175 euro/persoană.

Thailanda, Krabi Town

The White Pearl Hotel 3*

Oferta include: 7 nopți de cazare în camera dublă standard, mic dejun, bilet de avion, taxe de aeroport, transferuri. Perioada: 13.02 – 21.02.2018.

Tarif: de la 599 euro/persoană /sejur.

Idei pentru Sărbătorile de iarnă

Revelion în Delta Dunării

Green Village Resort 4*, Sfântu Gheorghe – Tulcea

Oferta include: 3 nopți cazare în camera dublă (zona Egreta), pensiune completă și pachet de băuturi, cină festivă de revelion, brunch pescăresc pe 01.01.2018, transfer Murighiol – Sfântu Gheorghe – Murighiol, transport individual). Perioada: 30.12.-02.01.2018

Tarif: 357 euro/persoană.

Crăciun în Delta Dunării

Green Village Resort 4*, Sfântu Gheorghe – Tulcea

Oferta include: 3 nopți cazare în camera dubla (zona Egreta), pensiune completă, participare la tăiatul porcului și slujba de Crăciun în data de 24.decembrie, peșire la malul mării cu vin fiert în data de 24.12, prânz festiv în ziua de Crăciun, cina tradițională de Crăciun și pachet de băuturi, cadouri pentru cei mici sub brad, program de colinde și muzică tradițională.

Tarif: 189 euro/persoană.

Piața de Crăciun din Viena

Hotel Bellevue 4*, Viena

Perioada: 15.12.2017 – 18.12.2017. Pretul include: cazare 3 nopți în cameră dublă standard, mic dejun, transport avion cu plecare din București, taxe de aeroport, bagaje.

Tarif: 299 euro/persoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.