Renault a livrat 95 de microbuze școlare în R. Moldova

1

Renault a predat o flotă de 95 de microbuze destinate transportului școlar al elevilor din Republica Moldova. Modelul ales este Renault Master TRABUS și a fost adaptat pentru a răspunde unor cerințe speciale.

Livrarea s-a produs la începutul săptămânii trecute, în urma licitației organizate de Ministerul român al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene pentru achiziționarea unor microbuze care să fie donate elevilor din Republica Moldova.

Flota de microbuze care va transporta elevii din localitățile izolate la școală este formată din 95 de vehicule Renault Master TRABUS cu motorizarea 2.3 dCi 145CP TT (Twin Turbo).

Cele 95 de autovehicule au o lungime de 6.198 milimetri şi o înălţime de 2.470 milimetri (fără lămpile de semnalizare). Modificările pentru a deveni microbuz școlar îi aduc lui Master TRABUS 14 locuri pentru elevii pasageri (un total de 16+1 locuri).

Toate cele 95 de vehicule sunt dotate cu: sistemul Extended Grip (motricitate suplimentară pe suprafețe dificile), ABS cu asistență la frânarea de urgență (AFU), ESP adaptiv cu sistem antipatinare ASR, HSA (Hill Start Assist) – asistență la urcarea în rampă), precum și cu podea antiderapantă, închidere centralizată selectivă cu blocarea ușilor la demaraj și trapă acces automată.

Renault MASTER TRABUS asigură același nivel de confort pentru toți pasagerii săi. Aceștia se bucură de un spațiu pentru picioare de peste 65 cm și iluminare individuală.

Izolarea fonică superioară, aerul condiționat pentru întregul habitaclu și compartimentele pentru depozitare sporesc și mai mult confortul. Interiorul este spațios, primitor și confortabil, iar vizibilitatea optimă și comenzile ergonomice asigură condițiile optime la volan.  

“Renault este în permanență preocupat de inovație și dezvoltarea unor motorizări bazate pe un downsizing de ultimă generație, care permite un consum redus de combustibil și păstrează în același timp un nivel excelent de performanțe tehnice și confort în utilizare. Performanțele deosebite în această direcție se datorează noii game de vehicule, dar și succesului motorizării Energy ce reduce consumul de carburant și emisiile de CO2, păstrând fiabilitatea, calitatea și durabilitatea modele din gama Renault”, se arată în comunicatul remis redacției.

1 COMENTARIU

  1. Este un lucru bun!Basarabia este o zona a Romaniei care merita ajutata fie si pentru ca o gramada de romani au murit pentru a o readuce in hotarele firesti. Ca n-au reusit este o alta problema. In anii 90 am carat la Chisnau, si prin alte parti , instrumentarul pentru echiparea unor spitale.Oamenii de acolo trebuiesc ajutati. Autoritatile, nu!

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.