Retailerul polonez SMYK All for Kids se extinde în România

Compania poloneză SMYK All for Kids, unul dintre cei mai mari retaileri din segmentul de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, își extinde rețeaua națională cu un magazin deschis, în 31 august, în cel mai nou mall din țară, „Carolina” din Alba Iulia. Retailerul ajunge, astfel, la 29 unități în România, pe fondul creșterii cererii pentru produse pentru copii.

Noua unitate SMYK ocupă o suprafață de peste 430 mp în Carolina Mall din Alba Iulia (Str. Alexandru Ion Cuza nr. 2). Magazinul are o echipă de 7 angajați pregătiți să ofere părinților consultanță și sugestii în ceea ce privește achizițiile pentru copii.  

Odată cu noul magazin, SMYK All for Kids își consolidează poziția în regiunea Transilvania, unde retailerul polonez are alte 6 magazine, în Sibiu, Deva, Bistrița, Mureș și Brașov.

„Ne bucurăm să extindem rețeaua SMYK într-un oraș atât de important ca Alba Iulia și să ne consolidăm poziția în regiune. Acest pas reprezintă nu doar o expansiune a afacerii noastre, ci și o investiție în comunitatea locală și în satisfacerea nevoilor familiilor din zonă. Suntem încântați să aducem oferta noastră variată de produse destinate copiilor în Alba Iulia, oferind o selecție atent aleasă de articolele de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării educative și articole pentru îngrijirea copiilor. Deschiderea acestui magazin reprezintă un pas important în strategia noastră de a oferi servicii și produse la un bun raport calitate-preț în locații accesibile clienților noștri”, declară Sorin Stancu, director general SMYK All for Kids România.

Magazinul din Alba Iulia are o echipă de 7 angajați pregătiți să ofere părinților consultanță și sugestii în ceea ce privește achizițiile pentru copii. Cu ocazia inaugurării, în noul magazin va fi desfășurată o campanie cu reduceri de 20% la toate articolele cu preț întreg: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și jucării, în limita stocului disponibil. De asemenea vor fi acordate 150 de premii pentru primii clienți care fac o achiziție, în perioada 31 august-3 septembrie.

După cum și-a obișnuit publicul, oferta noului magazin SMYK din Carolina Mall Alba Iulia include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club.

De asemenea, un segment important al ofertei SMYK îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale pentru toate vârstele, atât cele produse sub brand propriu, SMIKI, cât și cele aparținând unor mărci globale cunoscute, precum LEGO, Mattel, Hasbro etc.

Oferta este completată și de articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, produse cosmetice, articole esențiale în creșterea și îngrijirea celor mici în primii ani .

Carolina Mall Alba Iulia este inaugurat, pe 31 august, devenind cel mai mare centru comercial din județ, cu o gamă diversă de magazine și o capacitate de peste 1.100 de locuri de parcare.

Programul de funcționare al noului magazin SMYK All for Kids din incinta Carolina Mall Alba Iulia este între orele 10:00 și 22:00, de luni până duminică.

Despre SMYK All for Kids

SMYK All for Kids este brandul lider pe piața poloneză de îmbrăcăminte, încălțăminte,  jucării și accesorii pentru copii, marcând, de curând, împlinirea a 45 de ani de activitate în retail. Pe piața românească, SMYK este prezent din anul 2009 cu mărci proprii și mărci internaționale de produse pentru copii.

SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Unul dintre punctele forte ale lanțului este disponibilitatea tuturor produselor pe care copiii le doresc și au nevoie într-un singur loc, “All for Kids”.

Oferta se bazează pe mărcile proprii “Cool Club” și “Smiki”, care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK și ale partenerilor de franciză. “Cool Club” este marca în cadrul căreia SMYK oferă îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house. “Smiki” este marca proprie SMYK pentru jucării și accesorii pentru copii. Mărcile proprii SMYK sunt completate de branduri terțe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro și Mattel.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.