RetuRO lansează magazinul online

RetuRO vine în întâmpinarea comercianților prin lansarea magazinului online, unde este disponibil manualul.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

RetuRO, administratorul Sistemului Garanție-Returnare din România, anunță lansarea magazinului online de unde comercianții pot procura accesoriile necesare organizării punctelor de colectare a ambalajelor marcate cu logo-ul SGR (saci de colectare, sigilii pentru sacii de colectare etc.). E-shop-ul este disponibil în contul de utilizator din platforma RetuRO, iar compania oferă gratuit un set inițial de accesorii de colectare, atât pentru colectarea manuală, cât și pentru cea automată, set destinat fiecărui comerciant care a semnat contractul cu RetuRO. Pentru a intra în posesia setului gratuit de accesorii este necesară plasarea comenzii în magazinul online.

Pentru pregătirea punctelor de returnare, comercianții trebuie să aibă în vedere achiziționarea accesoriilor de colectare doar din magazinul online RetuRO. Recomandăm comercianților să consulte catalogul detaliat de produse din magazinul online RetuRO, înainte de a efectua o comandă.

Totodată, RetuRO invită comercianții să acceseze manualul SGR disponibil pe site pentru a descoperi, într-un singur loc, toate informațiile utile legate de SGR. 

Manualul oferă informații generale despre SGR, de exemplu cadrul legal de implementare a SGR, cum se pot recunoaște ambalajele purtătoare de garanție și care este circuitul ambalajelor în sistem. De asemenea, acesta reprezintă ghidul complet pentru implementarea Sistemului de Garanție-Returnare și oferă detalii cu privire la:

  • procedura de înscriere a comercianților în Sistemul de Garanție-Returnare;
  • procesul de semnare a contractului;
  • cum se operează un punct de returnare; 
  • cum se realizează colectarea ambalajelor;
  • care va fi circuitul banilor (de la tariful de gestionare până la costul accesoriilor de colectare).

Manualul, împreună cu alte informații necesare, pot fi descărcate de pe următorul link https://returosgr.ro/documente-comercianti, care se găsește pe site-ul RetuRO, la secțiunea comercianți.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.