Revizie la calea ferată spre Otopeni; autobuzele 780 vor face legătura

În zilele de 14 și 15 martie, în intervalul orar 09:00-13:30, CFR Infrastructură desfășoară reviziile bianuale la electromecanismele de macaz și la schimbătoarele de cale în HM Pajura, Mogoșoaia și în zona racordului spre Aeroportul Internațional „Henri Coandă” , conform reglementărilor feroviare. Linia de autobuz 780 va fi redeschisă de Societatea de Transport București (STB), pentru a asigura legătura între Gara Basarab-Aeroport și retur.

Reviziile vor avea loc în stațiile HM Pajura, Mogoșoaia și în zona racordului spre Aeroport, cu scoaterea de sub tensiune a liniei de contact și închiderea temporară a circulației trenurilor pe relația București Nord-Pajura-Mogoșoaia-Aeroport, informează CFR Infrastructură.

Pe această linie vor circula 4 autobuze, în intervalul orar 09.00 – 14.20, cu plecări de la Gara Basarab, respectiv Aeroport, pe următorul traseu, la un interval de succedare de 30 de minute:

  • pe sensul de mers spre terminalul „Aeroport Henri Coandă”: Gara Basarab, Bd. Dinicu Golescu, Piaţa Gării de Nord, Calea Griviţei, Str. Clăbucet, Str. Aviator Popişteanu, Bd. Expoziţiei, Piaţa Presei Libere, Şos. Bucureşti-Ploieşti, Alei Aeroport Henri Coandă, Aeroportul Internațional Henri Coandă Sosiri.
  • pe sensul de mers spre terminalul „Gara Basarab”: Aeroportul Internațional Henri Coandă, Alei Aeroport Henri Coandă, Şos. Bucureşti-Ploieşti, Bd. Mărăşeşti, Bd. Expoziţiei, Str. Aviator Popişteanu, Str. Dornei, Str. Puţul lui Crăciun, Bd. Ion Mihalache, Calea Griviţei, Piaţa Gării de Nord, Bd. Dinicu Golescu, Gara Basarab.

În perioada desfășurării lucrărilor feroviare, CFR Infrastructură a solicitat celor doi operatori de transport feroviar de călători, CFR Călători și Transferoviar Călători, anularea a 12 curse, din cele 72 prevăzute în orarul zilnic de circulație pe relația București Nord-Aeroport International „Henri Coandă București” T1, celelalte trenuri respectând programul de circulație stabilit în Mersul Trenurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.