Parteneriat pentru siguranța rutieră în Europa de Sud-Est

ROADPOL și Comitetul Național Italian al Asociației Mondiale a Drumurilor (PIARC) își dau mâna pentru a contribui la consolidarea și îmbunătățirea expertizei în materie de siguranță rutieră a poliției rutiere și a operatorilor rutieri din Europa de Sud-Est. Pentru aceasta, un webinar cu titlul „Oportunități și perspective de îmbunătățire a siguranței rutiere în Europa de Sud-Est” va avea loc pe 21 iunie, între orele 08:30 și 13:30 CET.

Photo: POLICE.HU

Webinarul a fost inspirat de președintele Comitetului Tehnic PIARC italian, Roberto Arditi, director pentru Siguranța Rutieră al Sina SpA., ASTM Group. Evenimentul vizează atât ofițerii de poliție rutieră, cât și operatorii de infrastructură rutieră pentru a identifica problemele critice și posibilele soluții comune cu scopul de a crește siguranța generală a traficului în Europa. Studiile de caz și cele mai bune practici vor fi prezentate și discutate. La webinar este planificat să participe, printre alții, reprezentanți MIMS și unii dintre cei mai importanți jucători naționali și internaționali din industrie în domeniul siguranței rutiere.

Heinz-Albert Stumpen

Printre vorbitori se va număra secretarul general al ROADPOL, Heinz-Albert Stumpen, care va prezenta viziunea ROADPOL asupra siguranței rutiere. Rețeaua Europeană de Poliție Rutieră va fi reprezentată și de Cristian Andrieș de la Poliția Rutieră Română și Elvira Zsinkai de la Poliția Rutieră Maghiară, care vor vorbi despre cele mai bune practici ale forțelor de poliție și perspectivele de viitor. Evenimentul va fi moderat de Președintele de Onoare ROADPOL, Paolo Cestra, de la Poliția de Stat Italiană.

Credite de formare profesională

Evenimentul va da dreptul la până la patru credite de formare acordate de Ordinul Inginerilor din Provincia Roma, extensibile la toate ordinele naționale de ingineri, arhitecți și geometri. Evenimentul poate fi urmărit pe canalul de streaming al PIARC-Italia și va avea valoare ca certificat de obținere a creditelor de formare profesională.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.